Diaľkové Ovládanie Myši Syr Obrázok Mačka a Pes Hračka pre Deti, Hračky Zábavné Elektronické Hračky Robot Potkan Rýchlosť

Novinka

€10.71

Oznámenie

Vážení starých a nových zákazníkov ,

možno sa čudujete, prečo výrobkov predávaných na tomto linku sú odlišné od tých v komentároch.

Kvôli nestabilite dodávateľského reťazca, rozhodli sme sa, že nebude predávať predchádzajúceho ryby hračky.(To je často vypredaný, ktorá z nás robí stratiť veľa.)

Budeme priniesť viac zábavy hračky pre našich zákazníkov.Ste vítaní, aby sa vyjadril po nákupu

( Prosím, nenechávajte žiadne záporná spätná väzba)

Bezdrôtové Elektronické Diaľkové Ovládanie, Potkan Luxusný RC Myši Hračka Hot Hrnú Emulácia Hračky, Potkan, pre Mačku, Psa,Vtip Strašidelné Trik Hračky

Špecifikácie:

V štyroch smeroch infračervené diaľkové ovládanie plyšové myši, syr diaľkové ovládanie.Dopredu drift a dozadu, drift, vľavo a vpravo rotácia.

Čas na hru: > 20 minút

diaľkové ovládanie x1,

myš je potrebné batérie: AG13 * 3 (neobsahuje )

diaľkové ovládanie batérie: AG13 * 3 (neobsahuje )

diaľkové ovládanie vzdialenosť:

Medzinárodné Kupujúci Poznámka:

1,Odborné package: znížiť cenu , väčšina hračiek budú balené bez pôvodnej krabice ,väčšina hračiek z nášho obchodu bude odoslaný export štandardný balík,ktorý by mohol uložiť našich zákazníkov, peniaze priamo.

2,Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3. Ponúkame doručenie zdarma do Číny post air mail : vo Všeobecnosti, doručenie do USA trvá asi 20-30 dní.

4. Doručenie do Kanady , AU, UK, a v ďalších Európskych krajinách trvá asi 15-39 dní.

5. Ak potrebujete položku veľmi naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy.Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás.Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo.

6. Ak nie ste ho získali v rámci prepravného času, prosím, bez váhania nás kontaktujte.Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.

7. Pretože niekedy to bude odložené na dopravu alebo letu.Prosím neotvárajte sporu na nás.Budeme brať zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky.

Platby:

1. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Lgmspojmat.sk .Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Lgmspojmat.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Všetky platby musia byť hotové do 3 dní, v opačnom prípade bude mať za následok neplatené pripomienka.

2. Dovozné clá, dane alebo poplatky nie sú zahrnuté v cene, ktorú zaplatíte, k nám.

Návrat Politiky:

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mali byť uchovávané v pôvodnom stave.

Spätná väzba:

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Ďakujem.

Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu pred e-mail vášho problému na nás.Môžeme vám pomôcť vyriešiť problém.Všetky problémy môžu byť vyriešené.Ešte raz vďaka!

Štítky: zomrie roboty, mačka robot, scorpion hračka, robot hračka, p inteligentný pes, cat hračka pre, syr fréza, kus elektronické zvieratko, loptu diaľkové ovládanie mačka, bluetooth robot.

Zdroj Napájania elektrické
veľkosť 10*4.5*3.2CM
Názov Značky hehepopo
Dizajn Myš
Max Rýchlosť 1M
Čiarový kód No
CE Certifikát
Zadajte Číslo WS-HS-8882
Batérie batérie nepatria
Štát Montáž Ready-to-Go
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýly infračervené diaľkové ovládanie Myšou
Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y
Certifikácia CE

Napíšte svoju recenziu!

Diaľkové Ovládanie Myši Syr Obrázok Mačka a Pes Hračka pre Deti, Hračky Zábavné Elektronické Hračky Robot Potkan Rýchlosť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty