Dinosaurov Hračky Sprej na Elektrické Dinosaura Mechanické Dinosaura S Krídlo Chôdza Zvierat Cartoon Robot PterosaursToy pre Deti Darček

Novinka

€12.10

guľka bod:

Elektrické chôdza dragon hračku, ktorá môže spray mist ako dym, s červeným svetlom, napodobňovať "oheň" dýchanie z úst.

Tam je zabudovaný prívod vody.Jednoducho použiť za predpokladu, plastové fľaše naplniť vodou do diery.Hračka je krk, chvost, ústa, a krídla sa môže pohybovať, zatiaľ čo on chodí s revúci zvuky.

Tejto úžasnej hľadáte veľký dinosaurus hračka je zábavné, je bezpečný pre deti a vyrobené z najvyššej kvality robustné, odolné, bez-toxický BPA-free ABS plastu.

Ľahko nainštalovať a hrať.Stačí dať 3 AA batérie do batérie poľa, a potom nainštalujte krídla a chvost v ruke, nalejte vodu do hlavy, a potom zapnite hlavný vypínač.

Naše Hmly Striekanie Chôdza Dragon je ideálny pre zvýšenie vášho dieťaťa predstavivosť, predstierať, že hrať a rozprávanie role-play, zručnosti!Je to ideálny darček školskej triede cenu, deti inteligentné vzdelávacie hračky a ďalšie!

Popis:

Celé telo sa skladá z mnohých malých častí rôznych veľkostí, rovnako ako robot.Drak môže spray mist so svietiacimi červené svetlo každých niekoľko sekúnd, na emuláciu oheň dýchanie z úst.Tam je vstavaná vody prípade v hlave, a stačí použiť za predpokladu, plastové fľaše naplniť vodou do diery.Nový typ multifunkčné chôdza dinosaura.Dragon krku a chvosta môže triasť, krídla môže hojdať, ústa sa môže pohybovať, chodiť s úžasnou revom.

Jednoduché Hrať: Jednoducho zapnúť a pozerať sa mu chodiť a rev!

Jednoduchá Inštalácia: Vložiť 3 AA batérie batéria prípade a nainštalovať krídla a chvost v ruke, naplňte vody v hlave, potom zapnite hlavný vypínač.

Špecifikácia:

Farba: zelená, biela

Materiál: plast

Veľkosť: cca 46*30*25cm

Batéria: 3 1,5 V AA batérie (nie sú súčasťou)

Balenie zoznam

1 * Hmly Striekanie Robot Dragon Hračka

Štítky: zomrie roboty, stonožka gumová hračka, scorpion hračka, cartoon robot, robot hračka, diaľkovo ovládané hračky dinosaurov r, deerma vc20, mačka robot hračka, bluetooth robot, dinosaurov chodiť.

Názov Značky aiboduo
Dizajn Iné
Zdroj Napájania elektrické
Certifikácia 3C
Batérie 3 1,5 V AA batérie (nie sú súčasťou)
Charging Voltage 3,7 V
Štát Montáž Ready-to-Go
Pôvod CN(Pôvodu)
veľkosť about 46*30*25cm
Materiál Plastové
Vekové Rozpätie > 3 rokov

Napíšte svoju recenziu!

Dinosaurov Hračky Sprej na Elektrické Dinosaura Mechanické Dinosaura S Krídlo Chôdza Zvierat Cartoon Robot PterosaursToy pre Deti Darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty