2ks Náhradných Pamäťovej peny Tipy pre Samsung Galaxy Y Pro Eartips bezdrôtové Slúchadlá Anti-Slip Vyhnúť sa Pádu Ucho Tipy čierna

Novinka

€3.15

2ks Náhradné Ušné Tipy pre Samsung Galaxy Y Pro Eartips pravda bezdrôtové Slúchadlá Tipy Anti-Slip pamäťovej peny Vyhnúť sa Pádu čierna

1. 【Vylepšená kvalita zvuku] vyzýva Pasívne šumu dizajn na sedeli na slúchadlá, zlepšuje basy, veľa, pre váš Samsung Galaxy y Pro.

2. 【Jednoduché Použitie] vyzýva Tieto slúchadlá prípadoch sú ideálne pre Samsung Galaxy y Pro, jednoduchý dizajn umožňuje použiť / odstrániť, len pár sekúnd.

3. 【Pohodlie] vyzýva Vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, vo vnútri a pamäťovej peny na vonkajšej, poskytuje dlhotrvajúci komfort pre vaše uši, skvelé pre beh, cyklistiku, fitness práce a ďalšie.

4.【 Extra silikónové darček prípade] vyzýva Ľahko skladovať, keď nie v použitie pre Samsung Galaxy y Pro a akékoľvek iné slúchadlá Poznámka: 1.PP maloobchodnom balení. 2.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. 3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!Balenie obsahuje: 1 ks x Slúchadlá Tipy Vlastnosti: Vyrobené z vysoko-kvalitné silikónové štuple, mäkké, priateľské k pokožke, vodotesný a odolný.Zvukovú izoláciu dizajn tlmí okolitý hluk pre high-intenzity počúvanie.Rýchlu inštaláciu a jednoduché odstránenie ponúknuť maximálne pohodlie.

Tri veľkosti môže byť vybraný: veľké, stredné, malé

Pohodlné vhodné pre každého. : Pretože to je deformovaný na fit tvaru ucha s vynikajúcu flexibilitu a pružnosť

Popisy Produktov

Plne kompatibilný s originálom plnenie prípade môžete voľne poplatok a obchod s eartips v mieste, bez vírusov.

To môže byť natiahnuté po dlhú dobu používania

Poskytuje pohodlné nosenie tým zmenšiť tlak a bolesť, ktorá sa vyskytuje, keď používate slúchadlá

Štítky: prípade galaxy puky bts, lexa 100, headset puzdro, pena gun, kotion uší, pamäťová pena ucho headset, nano puky pro, ucho pena tip, letisko bluetooth, samsunge galaxy puky.

Farba čierna
Materiál Gél pamäťovej peny slúchadlá
Číslo Modelu S-100
Package Áno
Položka Druh Ušné Vankúšiky
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky AnjiRui

Napíšte svoju recenziu!

2ks Náhradných Pamäťovej peny Tipy pre Samsung Galaxy Y Pro Eartips bezdrôtové Slúchadlá Anti-Slip Vyhnúť sa Pádu Ucho Tipy čierna

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty