BORUiT Potravín Studená Generátor Dymu Prenosné Molekulárnej Kuchyne Smoking Gun Mäso Napáliť Udiarni Varenie pre BBQ Gril Fajčiar Dreva

Novinka

€25.25

Funkcie:

*1.Nie je potrebné, zdroj tepla, stačí pridať ďalšie vôňa dymu materiálu, použite zapaľovač na zapáliť materiál, zapnite prepínač, môžete ľahko urobiť všetky druhy dymu v krátkom čase.

*2.Ľahko odstrániť, a ľahko sa prenáša

*3.Vhodný pre vašu rodinu kuchyňa, bar, reštaurácia, alebo vonkajšie použitie, ako grilovanie, piknik, turistika, rybolov atď.

*4.Používa: Ryby, morské plody, Molekulárna Gastronómia, koktail, orechy, atď. (dym materiál možno použiť rôzne typy pilín, čaj, bylinky, korenie, seno a sušené kvety.To trvá len 3~5 minút, pridať studený dym a arómy do potravín alebo nápojov)

*5.To môže montovať alebo demontovať bez použitia náradia.To sa ľahko čistí, ale nie je odporúčané používať umývačka riadu.

Použitie metódy

Krok 1: Vložte jedlo do nádoby

Krok 2: Tesnenie nádoby a vložte ho do rúry

Krok 3: Dať údené materiálu do smoking gun a stlačte tlačidlo napájania

Krok 4: vznietenia dym, prach a naplnenie nádoby s dymu

Krok 5: Po fajčenia na určitý čas, sa dymové rúry a tesnenie na nádobe, kým dym urýchli a fajčenie je ukončené

Špecifikácia:

Materiál: zliatina hliníka, zinku, zliatiny, plasty

Rozmery produktu: 90*55*110 MM

Zoznamy:

1 * Fajčiar (Pripravujeme 2 AA batérie sami)

1 * Piliny

1 * Rúry

1 * Kefa

1 * Skrutkovač

2 * Filter

1 * Pokyny

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

- Návrat : Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetky návrat položiek musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

- Spätná väzba : Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité!Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť.Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: studený dym, tlačiareň tetovanie, 18650 svetlomet, mini studenej generátor dymu, jedlo fajčiar zbraň, domácej udiarni, pre set kuchyne, pelety fajčiar, gril, zbraň fajčiar.

Aplikácie 1 Gril BBQ Nástroje Sada
Podpora Dropshipping
Materiál Kov
Certifikácia CIQ
Aplikácie 2 Jedlo Smoking Gun
Číslo Modelu Jedlo Fajčiar Smoking Gun
Pre Údené ryby, morské plody, molekulová jedál, Koktail
Rozmery Produktu 90*55*110 MM
Kovové Typ Hliníkové zliatiny
Funkcia mäso fajčiar
Druh Varenie Nástroj Sady
Zadarmo Doprava A Veľkoobchod CSV
Dropshipping Dropshipping
Položka Druh Novej Studenej Generátor Dymu
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

BORUiT Potravín Studená Generátor Dymu Prenosné Molekulárnej Kuchyne Smoking Gun Mäso Napáliť Udiarni Varenie pre BBQ Gril Fajčiar Dreva

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty