Thajsko Teak Prírodného Dreva Riad Lyžice Panvici Turner Dlho Ryža Sitko Polievka Skimmer Varenie Lyžice Lopatka Kuchyňa Súprava Náradia

Novinka

€13.13

Funkcie:

1. Sada 8 kusov: drevený riad sada obsahuje 8 kusov kuchynského riadu, ktorá môže spĺňať rôzne varenie požiadavky.To je malý a môže byť umiestnený v šuplíku alebo visel vo vzduchu s dierou na konci rukoväte.

2. Drevené hubky: Náš drevený riad sada je vyrobená z prírodného, šetrné k životnému prostrediu, netoxické potravín-stupeň teak, ktorý pomáha zdravé stravovanie a zachováva pôvodnú chuť potravín.

3. Robustné a proti poškriabaniu-zadarmo: lyžice a kliešte sú tepelne-odolné, trvanlivé, odolné a trvanlivé.Tento kuchyni varenie nástroj nebude deformovať alebo opustiť žiadne škrabance, čo vám umožní naplno si vychutnať proces varenia.

4. Remeslo: týk lyžice je vyrobené z hladký povrch a je vybavený komfortný úchop, ktoré môžu byť zobrazené krásne.

5. Platné kuchyňa: To je úplne textúrou vyzerať ako umelecké dielo, bez preliačiny, medzery alebo fragmenty, a je ideálny nástroj na výzdobu vašej kuchyne.

Popis:

Tento produkt je stierky set, ktorý je malý a môže byť umiestnený v šuplíku alebo visel vo vzduchu s dierou na konci rukoväte.

Špecifikácie:

Materiál: Drevo

Štýl: Japonský

Použitie: Kuchyňa

Farba:Drevo farba

Package Zahrnuté:

8 ks * Špachtľa nastaviť

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: brokovnice zásob, buttstock recoil pad, mat hrať, variť, loď teak, exteriérová sada, paluba teak, láska nastaviť, zlato nastaviť, pre set kuchyne.

Štýl
Materiál Drevo
Certifikácia CE / EÚ, CIQ, EHS, FDA, LFGB, SGS
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Varenie Nástroj Sady
Aplikácia
Farba

Napíšte svoju recenziu!

Thajsko Teak Prírodného Dreva Riad Lyžice Panvici Turner Dlho Ryža Sitko Polievka Skimmer Varenie Lyžice Lopatka Kuchyňa Súprava Náradia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty