Multifunkčné módne navigáciu do auta držiak auto, mobilný telefón majiteľa Diamond Vložkou Dva V Jednom Tvorivé Mobilný Telefón Podporovať

Novinka

€2.31

Funkcie:

1. Univerzálne uchytenie: má jedno-tlačidlo uvoľnenia funkcie dizajnu, ktoré môžu flexibilne prispôsobiť šírka držiaku.

2. 360 stupeň rotácie: O celých 360 stupňov rotácie môžu poskytnúť vám najlepší pozorovací uhol.Či hovoríte, navigácia, počúvanie hudby alebo nabíjanie, stojan môže zabezpečiť bezpečnú jazdu.

3. 2-v-1 mobilný telefón majiteľa: Toto auto držiaka telefónu môžu byť umiestnené v rôznych spôsobov, a to nielen pre informačné panely a windshields, ale aj pre väčšinu automobilov otvory, s clip-typ prílohy a prísavky.

Popis:

Toto auto držiaka telefónu možno otáčať o 360°, môžu byť použité na podporu mobilné telefóny, vhodné pre väčšinu vozidiel.

Špecifikácie:

Materiál: ABS, drahokamu

Typ: auto, telefón majiteľa

Hmotnosť: 200 g

Package Zahrnuté:

1 * držiak na Mobilný telefón

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: Držiak Do Vozidla, auto držiak na mobil, auto dekorácií, držiteľ karty v telefóne, screen support, opierky hlavy, stredová auto mobil, auto crystal prívesok, baseus auto, telefón majiteľa ac, notebook podporu, lupa " podpora.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Multifunkčné módne navigáciu do auta držiak auto, mobilný telefón majiteľa Diamond Vložkou Dva V Jednom Tvorivé Mobilný Telefón Podporovať

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty