LENRUE LED Cute Cat Bluetooth Ružová Herné Headset hráč pre PS4, PC, Káblové a Bezdrôtové Over-Ear Gmae Slúchadlá s Mikrofónom

Novinka

€13.45

LENRUE A530 LED Cute Cat Bluetooth Ružová Gaming Headset pre PS4, PC, Káblové a Bezdrôtové Over-Ear Gmae Slúchadlá s Mikrofónom

OKOLITÉHO ŠUMU: Veľká veľkosť chrániče sluchu s vynikajúcimi pasívne zníženie hluku priniesť menej rušenia a viac komfortu.

VYSOKO KVALITNÉ REPRODUKTORY: 40 mm, Vysoko kvalitné reproduktory poskytujú vysoké, stredné, nízke frekvencie na detaily.Plná funkcia ovládanie pre pohodlné ovládanie.

SILNÝ KOMPATIBILNÉ 3,5 mm (ZÁSTRČKA): Môže byť kompatibilné s konzolou Xbox jeden, Nintendo prepínač, PS4, počítač, notebook, iPad, iPhone.In-line ovládací box umožňuje regulovaný objem a stlmí hlasitosť mikrofónu počas hry.Ľahko ovládanie hlasitosti a mikrofónu zapnúť/vypnúť.

ERGONOMICKÝ DIZAJN: vysoká citlivosť mikrofónu môže byť flexibilný 360°otáčanie zdvihnúť hlas.Útulný bielkovín kožené ušné vankúšiky, self-úprava hlavy lúča, koži-priateľský a ľahký dizajn, aby vám pohodlné aj na dlhé časové nosenie.

KRÁSNE APPEARENCE: S ružovými outlook a odnímateľný mačka ucho, priťahuje mladé dievča a pekný darček pre priateľku, ženy a deti.Prosím, vedieť, že skutočné farby sa môžu mierne líšiť od fotografie zobrazené na webových stránkach, pretože jas monitora.

Štítky: mačka ucho pre slúchadlá, myš kawaii hráč, sg, fones ružová hráč, game pink, hráč dievča, ps4 tesnenie, hráč ružová, headpone mačka uši, slúchadlá ružová bezdrôtový herný.

Ovládacie Tlačidlo Áno
S Mikrofónom Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Komunikácia Bezdrôtové+Káblové
Názov Značky LEnRuE
Vocalism Princíp Hybridné technológie
Ovládanie Hlasitosti Áno
Je bezdrôtové Áno
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Certifikácia ROHS, PSE
Štýl Slúchadlá
Konektory 3,5 mm

Napíšte svoju recenziu!

LENRUE LED Cute Cat Bluetooth Ružová Herné Headset hráč pre PS4, PC, Káblové a Bezdrôtové Over-Ear Gmae Slúchadlá s Mikrofónom

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty