Logitech G) G633 RGB 7.1 surround sound gaming headset mikrofón počítač herný headset apex hrdina cf jesť kuracie lol G633

Novinka

€53.40

Tipy

Tento headset má dva riadky.To je z druhej ruky headset.Tento produkt nie je úplne nové.Ako ukazuje obrázok, produkt funguje normálne.Nájdete nás na po-predajný otázky.

SLÚCHADLÁ Vodič: Pro-G 40 mm Frekvenčný rozsah: 20 Hz-20 KHz Impedancia: 39 Ohmov (pasívne), 5k Ohmov (aktívne) Citlivosť: 107 dB SPL/mW SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY Windows 7 alebo novší, macOS X 10.10 alebo neskôr PS4, Xbox Jeden, Nintendo Switch port USB alebo 3.5 mm audio port (Voliteľné) pripojenie na Internet je pre Logitech G HUB stiahnuť MIKROFÓN (BOOM): Mikrofón Vyzdvihnutie vzor: Cardioid (Jednosmerný) Veľkosť: 4 mm frekvenčná odozva: 100 Hz-20 KHz FYZICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Výška: 172 mm Šírka: 81.7 mm Hĺbka: 182 mm Hmotnosť: (w/o kábla): 336 g PC Dĺžka Kábla: 2 m Mobile Dĺžka Kábla: 1,5 m PRO-G OVLÁDAČE Rozšírené Pro-G audio ovládače sú vyrobené s hybrid oka materiály, ktoré poskytujú vysoko kvalitný výkon a sú vlastné navrhnutý pre hranie hier.Pro-G ovládače dodať čisté, presné výšky a hlboké, bohaté basy pre premium sound.TIPY:Vážení priatelia, 90new má mierne známky používania,100new je úplne nová a nerozdelenej.Cenový rozdiel medzi nimi je pomerne veľký.Kúpiť podľa vašich vlastných potrieb a usilovať sa o dokonalosť.Môžete kúpiť úplne nový.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.Ďakujeme

7.1 SURROUND Zažiť neuveriteľné 7.1 priestorový zvuk s Dolby?Slúchadlá alebo DTS Slúchadiel:X, napájaný Logitech G HUB.Tieto technológie vytvorenie 3D zvukové s precízne a správne v hre priestorové povedomie.Teraz, môžete jasne počuť nepriateľov sneaking okolo a špeciálne schopnosti tága všetkých okolo vás.1Virtual 7.1 Surround len na PC a vyžaduje použitie pripojenia USB.Stereo na konzolách, smartphony a tablety pomocou 3,5 mm analógový výstup.Niektoré konzoly radiče potrebujú adaptér pre audio kábel vstupu.

MULTI-PLATFORMOVÉ KOMPATIBILITA Jeden headset pre všetky vaše zariadenia.Mať G633 z hry, veža na vaše herné konzoly, vaše mobilné zariadenia, alebo kdekoľvek inde.Na G633 práce s PC, mobilné a herné konzoly, vrátane PS4? a Xbox Jedna?.2Virtual 7.1 Surround len na PC a vyžaduje použitie pripojenia USB.Stereo na konzolách, smartphony a tablety pomocou 3,5 mm analógový výstup.Niektoré konzoly radiče potrebujú adaptér pre audio kábel vstupu.

LIGHTSYNC RGB G633 má dve prispôsobiteľné LIGHTSYNC zóny osvetlenia: svetlo pásy a logá.Každá zóna môže každý byť naprogramované oddelene od cca. 16.8 miliónov farieb, alebo rôzne animácie a efekty.Môžete tiež synchronizovať s inými LIGHTSYNC zariadenia.Použiť G HUB prispôsobiť osvetlenie, aby zodpovedali vašej plošinu, svoje vybavenie a štýl.3Advanced funkcie vyžaduje Logitech G húb a USB.

G-KLÁVESY Priradiť vlastné príkazy pomocou G HUB na troch programovateľných G-kláves na bezproblémové hranie a mediálne skúsenosti.Nastaviť vlastné ovládacie prvky na ovládanie vášho zvukové profily, preskočenie na nasledujúcu skladbu, aktivujte službu push-to-talk komunikácie, spustí okamžité in-game príkazov kombinácie, a ďalšie.4Advanced funkcie vyžaduje Logitech G húb a USB.

VLASTNÉ ZVUKOVÉ PROFILY Prispôsobiť nastavenia zvuku a vytvoriť osobné zvukové profily, každý hre budete hrať.Použiť G HUB program audio ekvalizér a obchod prednastavené zvukové profily pre hry, hudbu a filmy.5Advanced funkcie vyžaduje Logitech G húb a USB.

MULTI-SOURCE AUDIO MIEŠANIE Nekončí v priebehu hry, aby sa hovoru.To odpoveď a ďalej hrať.Prijímať hovory, prehrávanie hudby a komunikovať v hre bez toho, aby museli pozastaviť hru alebo vziať svoje oči z akcie.G633 funkcie jedno pripojenie USB a jeden analógový vstup, ktorý spája a mieša zvuk z oboch zariadení.

KRIŠTÁĽOVO JASNÚ KOMUNIKÁCIU Aby ste sa počuli s krištáľovo čistou a šumu boom mic.Boom má indikátor LED, takže viete, kedy je mikrofón na stlmiť.Keď nie v použitie, šumu boom mic možno sklopiť späť do slúchadiel a je takmer neviditeľný.G633 tiež zahŕňa mobilné kábel a stredných inline mic pre mobilné zariadenia.

VÝKONNOSŤ DIZAJN G633 nie len zahŕňa pokročilé funkcie a výkon, je navrhnutý, aby sa extrémne pohodlné pre dlhé herné sedenia.Športové oka materiálov používaných v uchu, poháre a čelenka sú mäkké a priedušné pre maximálne pohodlie.G633 je vybavené s najväčším priemerom uší, aby sa zmestili úplne okolo uší bez priameho tlaku na mäkké tkanivá a pasívna izolácia hluku.Aby vaše headset čisté, môžete odstrániť a ručné pranie ucha šálky.

Štítky: a10 kábel, bluetooth mačka uchu slúchadlá, hráčsky headset ps4, lagitech g pro, herný headset, 8d headset, logitech, myš logitech, mačka headset, headphon.

Vocalism Princíp Dynamický
Konektory USB
Ovládanie Hlasitosti Áno
Hmotnosť 850g
Certifikácia CE
Podpora Apt-x No
Číslo Modelu G633
Frekvenčný Rozsah -Hz
Frekvenčná odozva(Mikrofón) 50-20KHz
Konektor Typu Riadok Druh
Dĺžka Riadok 1,2 mm
Podpora APLIKÁCIÍ No
Pôvod CN(Pôvodu)
S Mikrofónom Áno
Model Logitech G633
nepremokavé No
jack Port USB alebo 3.5 mm výstup pre slúchadlá a mikrofón porty
Názov Značky logitech
Citlivosť 90dBdB
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Je bezdrôtové No
Komunikácia Káblové
Štýl Slúchadlá
mic Šumu mikrofónu
Frekvenčná odozva(Slúchadlá) 20Hz-20KHz
Model Logitech G633 Gaming Headset
Systémové požiadavky Windows 7 alebo novší, NINTENDO PREPÍNAČ, PS4 alebo Xbox Jeden
Bezdrôtové Typ Žiadne
Ovládacie Tlačidlo Áno
Podpora Pamäťovej Karty No
USB Full-speed, digitálny USB

Napíšte svoju recenziu!

Logitech G) G633 RGB 7.1 surround sound gaming headset mikrofón počítač herný headset apex hrdina cf jesť kuracie lol G633

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty