Sexuálne Hračky, Duté S Postrojom Strapon Muž Umelý Penis Análny Plug Pár Mravnosť Pás Na Realistické Dildo Pre Človeka Lesbické

Novinka

€10.64

vitajte na mojom obchode

Jednoduché, čisté a jasné

15397354677212284

Popis výrobku:

Materiál:Silikón

Farba:Telo,Čierna,Červená,Ružová

Veľkosť:

Veľkosti S:14.5x4cm

L Veľkosť:17x4.3 cm

Nohavice pás:66-125 cm

1.Prosím, skontrolujte sledovanie informácií na sledovanie webovej stránke ,3-7 dní alebo viac po doručení logistické informácie sa budú priebežne aktualizovať.Ak nejaký problém o sledovanie informácie,prosím, kontaktujte nás, než si dať príkaz k sporu.

2.Prosím, kontaktujte nás do správy ,e-mailu, alebo trademanager , ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky.

3.Pozrite si prosím balíček a položky, skontrolujte, či je neporušený.

Spätná väzba:

1.Vaša spokojnosť je náš výkon.Takže ak tam je niečo, aby ste nespokojní,(vrátane našich produktov a služieb, alebo niečo iné).Prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

2.Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek) pre nás,to je pre nás veľmi dôležité.

1) akceptujeme alipay, paypal, západ únie, tt.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné escrow platobných procesorov.

2) v prípade, ak nemôžete skontrolovať ihneď po dražbe uzavretie, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.Platby musia byť dokončené do troch dní.

1.DOPRAVA V CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a apo/francúzskej polynézie)

2. objednávky, ktoré boli spracované v čase po overení platby.

3. len odoslaný na potvrdil adresy.Adresa vašej objednávky musí zodpovedať vašu dodaciu adresu.

4. obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú len pre referenčné účely.

5. tranzitný čas služby poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. ak ste nedostali vašu objednávku v lehote 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sprevádzať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položiek z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: cartoon kondóm, sexuálne hračky, dildo pre mužov, eben dildo nohavice, dildo dilda, análny plug, penis, vagína v masturbator, duté strapon, godeho, dildo realistický.

veľkosť S/L
Materiál Silikónové
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu GE
Položka Druh Umelé penisy

Napíšte svoju recenziu!

Sexuálne Hračky, Duté S Postrojom Strapon Muž Umelý Penis Análny Plug Pár Mravnosť Pás Na Realistické Dildo Pre Človeka Lesbické

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty