WGHINE Zigbee 3.0 Smart Home automation Prepínač Tuya App časovač Hlasové ovládanie práce s Zigbee Brána Podporuje Google Domov Alexa

Novinka

€8.83

Zigbee smart switch

V Zigbee smart switch je nový typ smart switch určený na základe Zigbee3.0 protokolu.Používatelia môžu používať aj iné inteligentné zariadenia, ako je potrebné na dosiahnutie celý dom inteligencie.Otváranie a zatváranie prevádzka spínač sa automaticky zachytiť prostredníctvom vzdialeného a senzor, ktorý má výhody jednoduchá obsluha, vysoká stabilita, silné anti-interferencie schopnosti, a nízke straty energie.

Prístup na sieť nastavenia:

Poznámka: musíte pridať smart bránou pred pridaním tento prístroj

1. Pripojenie zariadenia na napájanie a pripojte vodiče podľa schémy zapojenia.

2. To automaticky prejde do distribučnej siete v režime, keď je zapnutý prvýkrát, alebo stlačte a držte sieťový spínač tlačidlo pre viac ako 10 sekúnd, a indikátorov na zadnej strane, vypínač bude blikať, ak chcete zadať sieť distribúcie režime.Po sieti sa úspešne nakonfigurovanú sieť indikátor bude ísť von. 3. Otvorte Tuya APLIKÁCIE alebo Inteligentný Život APP, " + " prihlásiť sa v pravom hornom rohu motorových domovskú stránku, kliknite na "Zigbee Gateway" pridať sub-zariadenie a vyberte položku Zigbee zapnutie a vypnutie zariadenia.Postupujte podľa pokynov na dokončenie toho.

Ako pridať zariadenie Zigbee bránou

Skupina ovládanie

Jednotlivé kontroly alebo kontrolnej skupiny

Diaľkové ovládanie

Môžete ovládať inteligentné zariadenia, ktoré sú už pripojené k žiadosti kdekoľvek a kedykoľvek

Ovládanie hlasom

Po pripojení k službe Google Home/Alexa,svoj hlas môžete použiť na ovládanie spínača alebo na iné funkcie prístroja,a užite si pohodlie hlasu.

Funkcia Načasovanie

Nastavte čas pre zapnutie svetla,nastaviť čas do varu vody

Časovač funkcia

Môžete nastaviť časovač pre zvlhčovače,mikrovlnné rúry,kávovary a ďalšie.Prístroj sa zastaví automaticky.Nebojte sa o prístroj pracuje po celý čas

Funkciu zdieľania

Hlavný účet má výhradné oprávnenia,jedným kliknutím zdieľať povolenia s celou rodinou.Nech rodiny, užite si zábavu pre inteligentný život!

Ako pridať zariadenie do mobilnej aplikácie

1.Skenovanie QR-kód manuálne alebo Vyhľadať "Inteligentný Život" prevezmite a nainštalujte zariadenie APP 2.Po vedenie je ukončené, zapnite napájanie a prevádzku podľa stavu smart switch ukazovateľ: 3.Ak červené svetlo smart switch blesky neustále, v tomto čase, to znamená, že smart switch vstúpil do stavu čakania na pripojenie k WiFi; potom otvorte APLIKÁCIU a postupujte podľa pokynov na pripojenie na WiFi. 4. Ak indikátor na smart switch nie je blikajúce červené svetlo, prosím stlačte tlačidlo smart switch a udržať ho viac ako 5 sekúnd, kým sa červená kontrolka bliká nepretržite, potom otvorte APLIKÁCIU a pripojiť sa k WiFi podľa návodu.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Štítky: ios domácej automatizácie, kuchynský časovač, prepnite položku wifi, drôtený nástenný spínač, dvere tuya smart, zigbee led light switch, bluetooth audio spínača, tuya zigbee, sonoff wifi, syn interruptor.

Radič veľkosť 42*42*20 mm
Číslo Modelu WH024
Prepnúť Typ App Control, APP riadenie/ovládanie Hlasom
ovládanie hlasom Domovská stránka Google, Amazon Alexa ECHO
je to zdroj výrobca Áno
Funkcia 2 Časovač
Funkcia 3 3 Druhy Reštartovať Štátu
bezdrôtové pripojenie ZigBee 3.0
Funkcia 1 Načasovanie
Certifikácia CE, FCC, ROHS
Radič Prevádzkové Napätie AC 100V-240V 110V 60HZ 220V/50HZ
Záruka 1 Rok
Či na podporu prispôsobenie Áno
Je To Inteligentné Zariadenie Áno
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Systém Podpory Obe Android IOS
Položka Druh Prepínače
Podpora APLIKÁCIÍ Tuya alebo Inteligentný Život
Názov Značky WGHINE
Funkcie Malé a Multifunkčné
Aktuálna 16A

Napíšte svoju recenziu!

WGHINE Zigbee 3.0 Smart Home automation Prepínač Tuya App časovač Hlasové ovládanie práce s Zigbee Brána Podporuje Google Domov Alexa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty