Bezdrôtový nástenný Spínač, Diaľkové Ovládanie Inteligentný Prepínač Zapnutie-Vypnutie Zariadenia Panel Vysielač Bezpečnostný Spínač 110V 220V Svetlo Lampy

Novinka

€10.00

Zapnutie a vypnutie svetla v každodennom živote, je tiež bezproblémové.Viem, že ste príliš lenivý vstať a vypnúť svetlá, alebo ste často zabudol vypnúť svetlá.

K dispozícii je Bezdrôtové pripojenie Light Switch Prijímač Auta , to dekoratér-štýl bezdrôtové diaľkové prepínanie umožňuje vám okamžite vytvoriť prepnúť kdekoľvek vo vašej domácnosti bez beží drôty a trhanie steny.Jednoduché ovládanie svetiel v jednej miestnosti alebo v rámci celého domu .

Hlavné Funkcie

Bezdrôtový Spínač Svetiel

Bezdrôtové diaľkové prepínač umožňuje ovládať žiadne svetlo v celom dome, nech ste kdekoľvek.Nie je potrebné vytiahnuť vodiče spínač, odnímateľná nálepke na zadnej strane, si môžete nalepiť ho na kdekoľvek, ktoré chcete v 30Ft z prijímač v miestnosti.

Multi-poloha Prepínača

Jeden prijímač môže ovládanie 1 alebo 2 spínače a spínače tiež môže spárovať s viacerými prijímačmi dosiahnuť prepínač, ovládanie multi svetlá.Špeciálne navrhnuté pre rodiny s deťmi, hotely, kancelárske budovy, vily, a iné kontroly svietidlá.

Tlačidlo Fluorescenčné Nálepky

Fluorescenčné nálepky absorbovať svetlo počas dňa a vyžarujú slabé fluorescencie v noci, takže je ľahké nájsť prepínač v tmavom prostredí.

Vstavaná batéria

Vstavaný gombíkové batérie (súčasťou výrobku).Ak vybitím batérie, môžete pozrite si príručka ak chcete vymeniť batériu.Stlačte život tlačidlo prepnúť vyše 300 000 krát, šetrí náklady na batérie.

Jednoduchá Inštalácia

Jednoducho nainštalujte prijímač medzi zariadenia, ktoré majú byť kontrolované a napájanie.Okamžite vytvoriť prepnúť na každom mieste, bez prevádzky nových vodičov a trhanie steny.V porovnaní s tradičnými wall light switch, ušetriť 60% práce, a to náklady na materiál.

Špecifikácie

Materiál

PC+ABS

Napätie

AC 85-240V; 50/60Hz

Pohotovostná Spotreba

Menovitý Prúd

10A

Príjem Citlivosť

-108dBM

Modulácia Režim

OPÝTAJTE

Životnosť

300,000 krát

Diaľkové Frekvencia

315MHZ/433MHZ

Prevádzková Teplota

-10℃-70℃

Hmotnosť Výrobku

118g/184g

Veľkosť Produktu

72 × 38× 26 mm

Obsah Balenia

1 × Bezdrôtový Spínač Svetiel Prijímač Auta

Poznámka

ABY ste PREDIŠLI NEBEZPEČENSTVU, VYPNITE NAPÁJANIE a test je napájanie vypnuté pred vedenia.

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: 220v spínač časovač, drôtený nástenný spínač, 16 mm prepínač, 12v prepnúť panel veľa, dvere bezpečnostný spínač, loď panel prepínač, gree diaľkové ovládanie wall mount, interruptor 220v zálohovanie, auto panel prepínač, kórea stene panel.

Certifikácia ce
Remote Distance Bezdrôtový Nástenný Spínač, Diaľkové
Prepnúť Typ Remote control
Funkcie Bezdrôtové
Číslo Modelu Bezdrôtový Spínač Svetiel Prijímač Auta
Materiál Akryl
Položka Druh Prepínače
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Bezdrôtový nástenný Spínač, Diaľkové Ovládanie Inteligentný Prepínač Zapnutie-Vypnutie Zariadenia Panel Vysielač Bezpečnostný Spínač 110V 220V Svetlo Lampy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty