Požičovňa Reťaze 9 10 Rýchlosť Velocidade Titánu Á Ti Gold Silver Mountain Road Bike MTB Reťazca Časť Cyklistické 116L rýchle dodanie

Novinka

€7.55

Funkcie:

*1. Na nosenie-odoláva tepelným spracovaním je viac odolné a komponenty reťaze sú rovnomerne tepelne upravené na posilnenie pevnosť a húževnatosť.

*2. Dizajn hollowing sa blato diery, hollowing sa chudnutie, pohodlné vypúšťanie splaškov, zníženie hromadeniu nečistoty a ľahšie čistenie.

*3. Vysoká prevádzky ostrosť smeny okamžite, rýchlo zachytáva meniace akcie, zrušenie prístupu je rýchlejšie, beh medzi zubami je stabilný a na koni je hladšia.

*4. Reťaz prichádza s magic pracky, ktoré je možné rýchlo namontovať bez použitia náradia.

Špecifikácia:

Názov: športové horské cyklistické reťazca

Typy: 9 /10 rýchlosť pol dutý a plný duté reťazca

Dĺžka: 116 odkazy

Rýchlosť: rýchlosť 9/10

Farba: Strieborná/Zlatá

Hmotnosť:

9speed pol duté zlato: o 284g

9speed pol duté striebro: o 282g

10speed pol duté zlata: cca 260 g

10speed pol duté striebro: 264 g o

Boxoval

Použitie: môže byť použitý pre 9/10-rýchlosť horský bicykel cestný bicykel.

Zoznam Produktov:

1* Reťazca

Poznámka:

1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba.Prosím pochopiť.

2. Údaje je nameraný manuálne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: cyklistické reťazca chovateľ, reťaz shimano, protišmykové reťaze, 7 rýchlosť reťaze, zlato mtb, chainmail šaty, 10 rýchlosti koleso reťaz, 12 rýchlosť cyklistické reťazca, pšenica reťazca 10, casette 9 rýchlosť.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Požičovňa Reťaze 9 10 Rýchlosť Velocidade Titánu Á Ti Gold Silver Mountain Road Bike MTB Reťazca Časť Cyklistické 116L rýchle dodanie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty