Cyklistické Reťazca Cleaning Tool 3D Visí Čistenie Box Práčky Čistič Pre Horský Bicykel Reťazca Údržba Cyklistické Príslušenstvo

Novinka

€4.55

Odrážky: 1、Premium Materiál: škrupina je vyrobená z ABS vysokej pevnosti materiálu, ktorá je pevná a odolná.Výstroj a štetec vnútri otáča hladko, ktorý šetrí námahu pri čistení.

2、Pohodlné Čistenie Náradia: chain cleaner čistenie zrna pripojené na reťaz a reťazové.

3、Jednoduché Použitie: Jednoduché použitie, nie je potrebné odstrániť koleso reťaz, stačí nainštalovať chain cleaner pod koleso reťaz, dať čistiaci prostriedok do čistejšie, podržte chain cleaner ľavou rukou, a potom zase pedál proti smeru hodinových ručičiek s vašou pravou rukou na čistenie.

4、Ušetriť Čas: cyklistické reťazca čistič môže byť použitý mnohokrát bez pohltiť veľké množstvo maziva a čistenie tekutín, tak to môže ušetriť čas a energiu.

5、Široké použitie: Vhodné pre všetky druhy bicyklov, ako sú horské bicykle, atď.Môže sa čistiť reťazca rýchlo a jednoducho, vďaka požičovňa zotrvačníka, ozubené koleso a reťaz, vyzerajú ako nové.

Funkcie:

Premium Materiál: škrupina je vyrobená z ABS vysokej pevnosti materiálu, ktorá je pevná a odolná.Výstroj a štetec vnútri otáča hladko, ktorý šetrí námahu pri čistení.

Pohodlné Čistenie Náradia: chain cleaner čistenie zrna pripojené na reťaz a reťazové.

Jednoduché Použitie: Jednoduché použitie, nie je potrebné odstrániť koleso reťaz, stačí nainštalovať chain cleaner pod koleso reťaz, dať čistiaci prostriedok do čistejšie, podržte chain cleaner ľavou rukou, a potom zase pedál proti smeru hodinových ručičiek s vašou pravou rukou na čistenie.

Ušetrite Čas: cyklistické reťazca čistič môže byť použitý mnohokrát bez pohltiť veľké množstvo maziva a čistenie tekutín, tak to môže ušetriť čas a energiu.

Široké použitie: Vhodné pre všetky druhy bicyklov, ako sú horské bicykle, atď.Môže sa čistiť reťazca rýchlo a jednoducho, vďaka požičovňa zotrvačníka, ozubené koleso a reťaz, vyzerajú ako nové.

Funkcie:

Poskytuje rýchle a jednoduché čistenie, silné a odolné, vonkajší plášť je vyrobený z ABS vysokej pevnosti materiálu, zariadenia kefa vnútri otáča hladko, ukladanie úsilie pri čistení, funkcie menší odpor, takže chain cleaner.

Tipy: Pri čistení reťazca, je lepšie použiť petrolej/diesel/čistiacim a tak ďalej, a potom použite zriedený čistiaci prostriedok na čistenie reťaze.Použite reťazový olej pre starostlivosť po suchu.

Špecifikácie:

Názov: Mountain Bike Chain Cleaner

Materiál: ABS vysokej pevnosti živice shell

Veľkosť cca 18*6.5*3 cm/7.09*2.56*1.18 v

Kvalita: 3D visí čistenie box, pohodlné a žiadne špinavé ruky

Balenie Zoznam:

1*Reťazec Práčky

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu byť niektoré farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely.

6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8)môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/en alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vašej objednávky on-line.

Štítky: yzf 125 kolesá nálepky.

veľkosť 18*6.5*3cm/7.09*2.56*1.18in
Číslo Modelu Koleso Reťaz Bike Cleaner Čistenie Práčky Umývajte Nástroj
Materiál ABS vysokej pevnosti živice shell
Pôvod CN(Pôvodu)
Kvalita 3D visí čistenie box, pohodlné a žiadne špinavé ruky
Názov Značky LACYIE
Názov Horský Bicykel Chain Cleaner

Napíšte svoju recenziu!

Cyklistické Reťazca Cleaning Tool 3D Visí Čistenie Box Práčky Čistič Pre Horský Bicykel Reťazca Údržba Cyklistické Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty