Cartoon Diamond Maľovanie Marvel Výšivky 5D DIY Iron Man Spiderman Avengers Cross Stitch Mozaiky Námestie Kolo Foto Domova

Novinka

€4.83

Čo je diamant maľovanie?

Diamond maľby je mozaiková forma umenia, v ktorom umelec sa vzťahuje lesklý živice vopred prilepili plátno dokončiť maľby.

Konečným výsledkom mnohých hodín práce je krásny kus umenia, že je všetko vaše vlastné rozhodovanie, ktoré môžu byť použité ako veľký interiér položky alebo skvelý darček.

Okrem toho, diamant maľby je stres-voľný činnosť, ktorá uvoľňuje миндалевидного тела - strach centrum mozgu a umožňuje vaša myseľ dostať zvyšok potrebuje.

Námestie vs. kolo diamond: v čom je rozdiel?

Pri výbere medzi námestie diamant a kola diamond, je dôležité vedieť, že tam nie je žiadna správna odpoveď.Ako veľa vecí v živote, to je viac alebo menej kognitívne preferencie!

Ale je dôležité poznamenať, že vo väčšine prípadov, okrúhle tvary sú jednoduchšie zostaviť.

Preto odporúčame, aby začiatočníkov vybrať okrúhle diamanty.

O zákazníka služby

Milí kupujúci, ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.A my vám odpoveď do 24 hodín, okrem víkendu.Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, potom budeme snažiť v našich silách, aby riešili problémy a aby ste spokojný.

Farebné rozdiely a chyby veľkosť

Vystrihnúť, aby toto opatrenie môže spôsobiť veľkosť odchýlky (plus a minus1-2cm парня), мы aberration je vzhľadom na monitory, počasie, osvetlenie a ďalšie faktory, obrázky, budú mať inú farbu na rôznych monitoroch, ale to nemá vplyv na vzhľad obrazu, prosím pochopiť.

Diamond Doplnok Služby

Tam sú 20-30% ďalšie diamanty v každom balíčku.Ak nájdete nejaké chýbajúce diamanty, budeme vykonávať, dobré na kontrolu kvality.Zašleme vám ju bezplatne.Kontaktujte nás cez správu alebo obchodný manažér.

Štítky: disney steh, buddha statu, loki marvel, eevee diamond maľovanie auta, 5d diamon maľovanie, armor hrdina, diamond nohavice, cross stitch auta dievčatko, groot guardian galaxy, zomrie michael jackson.

Počet Farieb 30-45
Diamond Tvar Námestie
Mozaika Ukončenie Nedokončené Potrebné si Handwork
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Materiál Akryl
Diamant štýl Námestie Kolo
Štýl Európsky a Americký Štýl
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Ak Diamanty Nie Je Dosť, Chýbajú Alebo Zadarmo Odoslať Diamanty
Tému kreslený hrdina
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Vŕtačka percento 100% 5D Plné Námestie Diamanty
Pôvod CN(Pôvodu)
Vložením Oblasti Plná
Použitie Obrazy
Názov Značky Disney
Vzor Typ Karikatúra
Formulár Trojrozmerný
Súpravy Obsahujú 30% Extra Diamanty, HD Plátno, Nástroje
Súbor Typ Áno
Rám No

Napíšte svoju recenziu!

Cartoon Diamond Maľovanie Marvel Výšivky 5D DIY Iron Man Spiderman Avengers Cross Stitch Mozaiky Námestie Kolo Foto Domova

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty