Horiace Phenix Diamond Umenie Súpravy pre Dospelých 5D Posvätné Zviera Diamond Maľovanie DIY Cross Stitch Výšivky Plný Vrták Diamond Dekor

Novinka

€6.72

Vitajte na mojej obchod, ktorý ponúka 100% zaručenú kvalitu obrazov.Rozumné ceny a zákazník pozornosť, sú naše hlavné ciele.

Môžete zadať objednávku priamo a budeme tlačiť a zariadiť doručenie, akonáhle je to možné.Ak máte akékoľvek otázky, môžete sa obrátiť na zákaznícku službu.

Poznámka Č rám! ! !Len diamond maľovanie!Je to DIY diamond maľby, nie je hotový obrázok.Musíte dokončiť sami.Všetky rozmery sú merané ručne,tak prosím, aby 1-2cm rozdiel.Ak potrebujete inú veľkosť, prosím, kontaktujte nás a my vám na mieru pre vás.Postupujte podľa tohto obchodu, aby si viac ponuky a zľavy!

O Diamant: Cube Diamant O Materiál: Okrúhly akryl Diamond/ Special akryl Rôzne Veľkosti krištáľovo Žiarivá Diamond

Výrobné Kroky skrinku Otvoriť a skontrolovať diamond maľovanie špeciálne nástroje.Zobraziť živice diamant farba, usporiadané v poradí kódovanie.Odhaliť pásky maliarske vyššie, uvidíte veľa symboly zodpovedajúce farebné kódovanie.Podľa príslušného farebne svorka zodpovedajúce živice vykladané diamantmi.Navrhol, že jeden druh živice diamond jeden súbor dosiahnuté rýchlejšie.V snahe vytvoriť perfektný diamant maľby, kresby dať dohromady na jednom mieste, každý riadok symboly nemusia zostať prilepené diamanty.Ak chcete znížiť dobrú postavu na výkresy podržte zoradené pole namontované na rovine materiál vyššie.Spojov je potrebné ploché proti čistý, nemajú praskliny.Po dobrom boji, zvyšok rozdielu na lepidlo zodpovedajúce symboly diamantov.Ak chcete kompletný dobrý diamond maľovanie, dajte ho do svojho výberu vhodného rámca.Výhody DIY Diamond Maľovanie Prostredníctvom DIY, stres môže byť znížený a trpezlivosť možno pestovať.Výrobný proces je veľmi jednoduchý a môže byť vytvorený v krátkom čase.Môže zvýšiť vytrvalosť a zažiť pocit úspechu.To môže byť použité na výzdobu rodinné izby, aby sa život plný zábavy.Je to najlepší výber pre darčeky pre priateľov, vyjadriť všetko najlepšie.Ľudia každého veku môže robiť to, a členovia rodiny spoločne tvoria rodiny teplejšie.

Lgmspojmat.sk podporuje Visa, Boleto, Master Card, Maestro Debetnej Karty, Western Union, WebMoney, QIWI a bankovým Prevodom Prostredníctvom Bánk.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

Prosím, uistite sa, že vaša adresa a informácie sú presné pred uskutočnením platby.Náš obchod bude spracovanie objednávky a odoslať sledovacie číslo logistické informácie v priebehu 4 pracovných dní.Ak máte špeciálne požiadavky na čas dodávky a logistika kanálov, alebo je potrebné zmeniť adresu, prosím, kontaktujte ma v čase. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový chvály.Budeme veľmi vďačný.Ak sa vyskytnú nejaké nepríjemné veci počas nákupného procesu, ktorý, aby ste spokojní s našimi výrobkami, kontaktujte, prosím, čo najskôr, a pomôžeme vám vyriešiť všetky problémy okamžite.Ďakujeme za vašu spoluprácu.Prajeme vám šťastný nakupovanie.

Štítky: phoenix, diy doll house, diamant farby, diamont farba, drl sentra, rybársky prút rukoväť zábal, manikúra auta urob si sám, plavidlá auta, africký američan cross stitch, plavidlá typu " urob si sám.

Pôvod CN(Pôvodu)
Vložením Oblasti Čiastočné
Počet Farieb Nad 45
Súbor Typ Áno
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Rám No
Štýl Európsky a Americký Štýl
Názov Značky WEIWEIA
Diamond Tvar Námestie
Vonkajšie Balenie PAPIEROVÁ TAŠKA
Typ Veľkoobchod No
Použitie Obrazy
Formulár Samostatné
Materiál Živica
Vzor Typ Zviera

Napíšte svoju recenziu!

Horiace Phenix Diamond Umenie Súpravy pre Dospelých 5D Posvätné Zviera Diamond Maľovanie DIY Cross Stitch Výšivky Plný Vrták Diamond Dekor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty