16 Pack Slnečná Paluba Svetlá Vodotesný Led Solárne Lampy Vonkajšie Upozornenie Teplé Svetlo pre Krokov Paluby Dráhy, Lodenice Schody

Novinka

€19.27

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[Solárne Automatické Nabíjanie]: Solárnej energie sa nazýva najdokonalejšie novú energiu, naše solárne svetlá sú vybavené vysoko-kvalitný zdroj svetla Led čipy, vysoko kvalitné polykryštalické kremíkové solárne panely, odolný ABS puzdro, dlhá životnosť solárnych článkov, ako dlho ako slnko existuje, našej slnečnej energie batérie môžu byť použité na dlhú dobu v jednej investície, a nespôsobuje znečisťovanie životného prostredia.

[Mäkké Osvetlenie]: teplé svetlo slnečnej palube svetlá sa byť viac emocionálne a teplé svetlo bude dať viac teplé a uvoľnená pocit, ktorá dokáže vytvoriť príjemnejšie prostredie.Väčšina ľudí si myslí, že biele svetlo znamená svetlo, dáva ľuďom pocit, že viac duchovné, ale relatívne chýba hrejivý pocit, pretože teplé svetlo je viac vhodný pre oči, nie je to tak do očí bijúce, je nevyhnutná ochrana pre rodiny, dieťaťa oči, nie, To bude nepríjemné, pretože svetlo je príliš do očí bijúce.

[IP44 Nepremokavé]: Led Solárne Lampy, 100% vodotesný, slnečná paluba, odolný ABS shell, vysoká kvalita polysilicon solárny panel, nepriedušne uzavreté batérie poľa môže vydržať rôznych prostrediach, nebude hrdze, trvanlivé po celý rok, nemusíte sa starať o otázky kvality.

[Pohodlné a Praktické]: Slnečná Paluba Svetlo 16 Pack, nie je potrebné inštalovať solárne palube svetlo v mieste, kde vonkajšie slnečné svetlo môže dosiahnuť.Keď v noci klesne, alebo zlé počasie, slnečná paluba, svetlo sa automaticky rozsvieti, nemusíte byť príliš tmavý pri vstupe do domu.Strach, solárne nabíjanie, výhodné, energeticky úsporné a bezpečné.

[Širokú Škálu Použitia]: Slnečná Paluba Svetlo dostatočnom množstve, kompaktné telo, a to nielen tým, že geografické rozdelenie zdrojov, môžu využiť strechu budovy, vhodné na akékoľvek miesto, ktoré chcete nainštalovať, môžete použiť skrutky alebo obojstrannú lepiacu opraviť, rýchla inštalácia Na ceste, kroky, paluby, vjazdy, záhrad, chodníkov, dvorov atď., atď.

Farba: hnedá

Materiál: ABS+PC

Veľkosť: 78 x 45 x 42mm

Obsah Balenia:

16 x plot svetlá

1 nastavte x inštalačné príslušenstvo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: xiao poznámka 9s prípade tesnenia.

Základný Typ Žiadne
Materiál Telesa PC
Pôvod CN(Pôvodu)
Je Stmievateľné Áno
Úroveň Ochrany IP65
Certifikácia Žiadne
Názov Značky REFURBISHHOUSE
Číslo Modelu Slnečná Paluba Svetlá
Je Žiarovky Zahrnuté No
Štýl Súčasné

Napíšte svoju recenziu!

16 Pack Slnečná Paluba Svetlá Vodotesný Led Solárne Lampy Vonkajšie Upozornenie Teplé Svetlo pre Krokov Paluby Dráhy, Lodenice Schody

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty