LED Solárne Svetlo Vonkajšie Záhradné Dekorácie Garland Nepremokavé String Osvetlenie, Ohňostroj Starburst Lampa, Terasa, Víla Lampy veľkoobchod

Novinka

€5.28

Popis:

*1. Materiál: ABS

*2. Ochrana Stupňa: IP65

*3. Svetla Farba: Biela/Teplá biela/Multicolor(Voliteľné)

*4. Počet LED: 112LED

*5. Lampa Výška: 100 cm

*6. Svetelné Režimy: 8 režimov

Funkcie:

*1. 8 Osvetlenie Režim s Diaľkovým ovládaním - kytice tvar ohňostroj svetla má 8 svetelné režimy, Kombinácia/Line up vpred/navŕšime/Hnať vpred/Naháňa vzad/Blikajú/Slow flash/Trvalý o, s diaľkovým ovládaním môžete jednoducho prepínať medzi režimami podľa vášho želania, účinnú kontrolu rozsah je asi 15 metrov.

*2. Efektívna Energia & Timer - LED osvetlenie, ohňostroj vyžaduje len solárnej energie.To trvá 4-6 hodín, aby plne nabiť na slnku, a môže trvať 8-10 hodín.Môžete si vybrať, 2H, 4H, 6H, 8H časovač nastavenie pomocou diaľkového ovládača(vypnutie v 2/4/6/8 hod.), môžete na ovládanie jasu podľa Dim+/-.

*3. Plastové Ohňostroj String Svetlo - Pozostáva z 14 plastové pobočiek, 112LED spolu, to sa stáva praktické a trvanlivé prívesok svetlo, ktoré formujú rúry, ako sa vám páči( nie viac než ohýbať).

*4. Automatické ZAPNUTIE/VYPNUTIE Úspory Energie - automatické solar-powered svetlo má solárny panel, ktorý absorbuje slnečné žiarenie počas dňa sa premieňajú slnečné žiarenie na elektrickú energiu dobiť.Solárne svetlá automaticky zapnú v noci a vypnúť, na úsvite, ktorý umožňuje viedla cesta svetla sa šetrí životnosť batérie, keď je to najviac potrebné.

*5. Široko Používaný - IP65 nepremokavá, odolná konštrukcia a odolný voči poveternostným vplyvom funkciu záhrady slnečné svetlo zaisťuje dlhotrvajúci výkon pod väčšina poveternostné podmienky, ako skvelé pre vašu záhradu, terasu, chodník, dverách, nádvoria, a ďalšie.

Balenie Obsahuje:

1 x Solárna Ohňostroj Svetla

1 x Diaľkové Ovládanie

1 x Solárny Panel

1 x Vklad

14 x Plastové Tyčinky

1 x Manuál

Štítky: ohňostroj led solárne, studený prameň, Ohňostroj, systém, gril svetlo led, ohňostroj na čítanie, vonkajšie svetlá waterproo, vonkajšia terasa, záhradné solárne lampy, reflektor solárne.

Zdroj Svetla LED Žiarovky
Materiál Telesa ABS
Solárne Typ Lítiová Batéria
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Tiesňové
Číslo Modelu DJ210234
Štýl Moderné
Feature3 Vonkajšie Slnečné Svetlo
Názov Značky KĽÚČ-WIN
veľkosť 5M
Feature2 záhradné dekorácie vonkajšie
Je Stmievateľné No
Záruka 1year
Certifikácia CCC, CQC, EMC, FCC, GS, LVD, PSE, ROHS, DSP, UL, VDE
Feature4 solárne svetlo
Funkcie led solárne svetlo vonkajšie
Úroveň Ochrany IP68
Feature5 led svetlá
Základný Typ Žiadne
Napätie 5V
Feature1 solárne led osvetlenie vonkajšie
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Zdroj Napájania Solárne

Napíšte svoju recenziu!

LED Solárne Svetlo Vonkajšie Záhradné Dekorácie Garland Nepremokavé String Osvetlenie, Ohňostroj Starburst Lampa, Terasa, Víla Lampy veľkoobchod

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty