Dinosaurov Proti Stresu Ruky Hračku, Fidget Jednoduché Dimple Hračka Keychain Push Pop Bublina Zmyslové Hračky pre Dieťa Dospelých Stres Odľahčovacia

Novinka

€1.69

Popis:

1. Ergonomické antistresová Hračka: Na odbúranie stresu prehodiť rady je najviac ergonomické, ľahké-to-use a návyková ako sa zbaviť stresu hračka dnes.Tento dinosaurus štýlu, odbúranie stresu hračka je malý a ľahký, takže si môžete ľahko dať do vrecka a nosiť so sebou.

2. Premium kvalita Stres Odľahčovacia: Naše odbúranie stresu hračka je vyrobená z vysokokvalitného silikónu, vystupoval tým, hladké gumené povrchu, mäkké gumené tlačidlá, a to bude priniesť veľa zábavy na vás.

3. Zmierniť Stres & Pomôcť Sústrediť: Vhodné pre attention deficit/hyperaktivita poruchy.Ideálny pre študentov, administratívnych pracovníkov a denných fidgeting.

4. Priniesť Pokoj: Fidgety prsty nemôže dať ju dole!Podporuje hmatové stimulácia, pokoj, sústredenie; jednoduchý radosť, že je ťažké odolať!Mini krúžok ľahko pripojiť na kľúče, nákup, batoh.

5. Rozvíjať Pozornosť: Prilákať zmyslov; podporovať vynikajúce prstoch, zmyslové prieskum, príčinné vzdelávania, zručnosť v prstoch, veľmi vhodný pre chodiť.Podporovať stimulácia hmatu, pokoj, a konsenzus-farebné odpor dizajn - to je jednoduché!priťahuje pozornosť vaše dieťa.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Veľkosť: ako je znázornené

Platné vek: 3+

Balenie Zoznam:

Odbúranie Stresu Hračka*1 (Náhodné Farby)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Štítky: xr leggins.

Upozornenie fidget hračka
Odporúčame Veku 7-12y
Tému Športové
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov, 8~13 Rokov, 14 Rokov & Up
Číslo Modelu fidget hračka
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Dinosaurov Proti Stresu Ruky Hračku, Fidget Jednoduché Dimple Hračka Keychain Push Pop Bublina Zmyslové Hračky pre Dieťa Dospelých Stres Odľahčovacia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty