Push Bublina Fidget Hračky Proti Stresu Nastavenie Struny Úľavu Dospelých Detí Rozmliaždeniu Relaxačná Úľavu Zmyslové Proti Stresu Figdet#3

Novinka

€7.00

9PC detský Autizmus odbúranie Stresu Hračka Nastaviť Zmyslové Starať Dovolenku Dar O tejto položky

💥 [Pomôcok a Hračiek] Tieto stres a podráždenosť sú hračky pre všetky typy ľudí, ako aj deti a ľudia s vysokou úrovňou stresu/úzkosti.Pomáha znížiť stres a úzkosť.Tieto hračky sú ideálne pre detskú tvorivosť a vizuálneho tréningu.

✨ [Kvalitných Materiálov] Každý fidget hračka je vyrobená z odolného materiálu, ktoré sú bezpečné pre deti a dospelí rovnako.Bavte sa.Nebojte sa. 🌈 [Small Kit] Má 4 * Mramor Čistý Fidgeting Hračky, 1 * Pena Fidgeting Zmysly, 1 * Rainbow Stres Loptu, 1 * Voľné Reťazca Fidgeting Hračky, 2 * Divne Trate.

🌟 [Ľahko sa prenáša] Tieto fidgety hračky môžu byť držané v ruke.Väčšina hračky sú vrecko veľkosti a vysoko prenosné, takže tieto hračky sú ideálne pre kancelárie, domy, kostoly, knižnice, stanice, a cestovať.Tieto hračky funkciu román a roztomilé zvieracie vzory, ktoré sú ideálne pre vašu rodinu a priateľov.

🌞 [Darčeky pre všetky vekové kategórie a príležitostiach] Tento farebný stres redukčný ventil môže byť použitý pre domácnosti, školy, cestovné alebo úradu, osobám, darčeky, dovolenky darčeky, goody taška na hračky, party tašku výplne, a viac; je Vhodný pre deti všetkých vekových kategórií.Získať a zdieľať so svojimi priateľmi na zábavné party čas.

1* Zníženiu Stresu Hračka Sada

Štítky: stres, proti stresu, antistresový hračka, antistresový strane, relaxačná sada, fitget, pop sz fidget hračka, fidget hračka, deti obuv, bohemia luster.

Hračky pre Deti Deti Hračky
vtipné masky rozmliaždeniu hračka
Dropshipping Drop shipping
Pomaly Rastúce hračka Squeeze Hračky
Upozornenie Žiadne
Podpora Dropshipping
Model Nálepky
Oblečenie Pre Bábiku Bloky
Darčeky deti darčeky
Číslo Modelu fidget hračky
Pôvod CN(Pôvodu)
Tému Zvieratá & Príroda, Doprava, Fantasy & Sci-Fi, Povolania, Športové, Hudba
Stres Odľahčovacia Hračky Odbúranie Stresu Hračka
Loptu Strana Hračky
HRAČKA Hračky
Klasická hračka zábavná hračka
Vzdelávacie Hračka puzzle
cosplay cosplay maska
plyšové hračky cartoon bábika
Hučí Hučí Príslušenstvo
Odporúčame Veku Materskej, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

Napíšte svoju recenziu!

Push Bublina Fidget Hračky Proti Stresu Nastavenie Struny Úľavu Dospelých Detí Rozmliaždeniu Relaxačná Úľavu Zmyslové Proti Stresu Figdet#3

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty