Mačka Odstránenie Chĺpkov, Profesionálne Starostlivosti Kefa Kefa Na Zvieracie Chlpy Deshedding Kefa Samočistiaci Hrebeň Pre Psov, Mačky, Pet Čistiace Prostriedky

Novinka

€7.56

Prečo Potrebujete Tento Pet Grooming Kefa ?

Pravidelné čistenie ľahko odstraňuje odumreté podsady, takže žiadne kožušiny ide lietania.Pleť masáž zabezpečuje lepšie prekrvenie podporovať zdravé a lesklé srsti.Dobrý štetec zabezpečí aj pre vás a vašich miláčikov vychutnať fantastický moment, a naše starostlivosti kefa je vaša najlepšia voľba.

S dotyk tlačidla, kolíky zatiahnuť, vlasy padá preč a podložka môže byť zmazané.Premiestnite tlačidlo a ste pripravení ísť znova.Komfort rukoväť z nerezovej ocele kolíky poskytujú vynikajúcu starostlivosti výsledky s minimálnym úsilím.

Funkcie:

Grooming vaša mačka nikdy nebolo jednoduchšie!S jeho zdvíhateľnej kolíky, čistenie tento štetec je tak jednoduché, ako tlačí tlačidlo.

Jemný, nehrdzavejúca oceľ kolíkov zaistí, že vaše mačky získať správne upravené, bez dráždi kožu.

Komfort rukoväť je vyrobená pre váš komfort a zaisťuje pevné uchopenie.

Pin konštrukcia zaisťuje dôkladné starostlivosti s minimálnym úsilím.

Udržať váš domov cleaner len tým, že pravidelne starostlivosti vaša mačka.Udržiavať vlasy z vašej tkaniny a nábytok, a do koša!

DOPRAVA Príprava Čas: potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.Doprava zdarma Na celom Svete, APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný .Pre NÁS územia, prosím zanechať komentár, keď ste zadaní objednávky.Napríklad, ak ste boli v Guam, Puerto Rico, môžete štátu, Guam, Puerto Rico v krajine časti.Zákazníci z Brazílie, mali by zanechať odkaz, aby nám vaše 11-ciferný CPF ako vlastných potrieb.Poznámka: Ak sa rozhodnete zdarma možnosť , vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.Ak sa rozhodnete, expresná doprava , prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.NÁVRAT&NÁHRADY Ak máte akékoľvek problémy,prosím, kontaktujte nás čo najskôr prijaté objednávky .Budeme sa snažiť čo najlepšie riešiť problémy.Všetky vrátený tovar musí byť uvedená v pôvodnom obale, box a pravda, sledovanie NIE.je potrebné,prosím konkrétny dôvod pre návrat a vaše DHgate ID.Vrátime vám plnú vyhrávať veľké sumy,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.Retrun expedičný poplatok musí byť uhradený kupujúcim.Spätnú VÄZBU, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z belababy, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci

Štítky: česať psa, kefou pet, zásuvky pre slúchadlá, vonkajšie tv, čelenka lete, kefa pre psov, hipo zuby, ali g, 40 mm washi pásky, olo sexuálnu hračku, .

Položka Samočistiaci Pršiplášť Kefa Účinne Znižuje Vylučovanie
Druh mačky
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Hrebene
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Položka 2 Deshedding Dematting Nástroje pre domáce
Položka 4 Zviera Starostlivosti Špirála
Položka 9 Pes Kefa & Cat Kefa
Položka 8 Rohože a Zamotaný Vlasy Starostlivosť Špirála pre Mačky a Psy
Položka 3 Mačka, Pes Odstránenie Chĺpkov Špirála Starostlivosti nástroj
Položka 6 Vlasy Dokončovacie výbava odstránenie psa štetec Vlasy Cleaner
Položka 7 pre Prelievanie a Starostlivosti Odstraňuje Voľné Podsady
Položka 1 Pet Grooming štetec / hrebeň pre Psov a Mačky
Položka 5 Kožušiny Čistiaca Kefa Hair Clipper Nástroje

Napíšte svoju recenziu!

Mačka Odstránenie Chĺpkov, Profesionálne Starostlivosti Kefa Kefa Na Zvieracie Chlpy Deshedding Kefa Samočistiaci Hrebeň Pre Psov, Mačky, Pet Čistiace Prostriedky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty