Mini DisposableTemporary Farba Vlasov Hrebeňa 6-Farebné Vlasy yeing Kriedou Kriedou Farbivo Salon Cosplay DIY Súprava pre Domáce Salon Farbenie Nástroj

Novinka

€6.43

Popis:

Je vaše vlasy pripravený na party čas?Zrejme je potrebné pridať nejakú farbu.Môžete farbiť si vlasy ľahko a rýchlo sa s týmto vlasy hrebeňom!Stačí špirála ako zvyčajne, a potom farba sa nanáša na vlasy.

Nie len chcete vašu pozornosť!

Funkcie:

Vynikajúce Vlasov Farbenie: Táto farba vlasov špirála s self-česanie funkciu môžete vyhnúť nerovnomerné sfarbenie alebo jednoduché caking, zmiernenie škody na vlasy.

Jednoduché použitie: Stačí ticho česať vlasy s týmto farba vlasov špirála ako farba bude uplatňovať ľahko na vlasy.Jedinečný rukoväť môže pomôcť vyhnúť sa dostať ruky alebo odev znečistený.

Rozpustné vo vode: farba môže byť ľahko zmyl mydlom/šampónom a vodou.

6 Svetlé Farby, ktoré Spĺňajú Rôzne Požiadavky: Farbenie vlasov sami a potom si časť v týchto osôb alebo cosplay aktivít s veľkou dôverou.

Super User-friendly: Prichádza s gumičky, zapečatených balíčkoch, ako aj jednorazové cape a rukavice pre váš pohodlný a pohodlné vlasov farbenie.

Špecifikácia:

1.Položka Názov: 6-Farebný Dočasné Vlasy Krieda

2.Farbenie Vlasov, Materiál: Jazerá, Pearl Powder, Výplň

3.Špirála Materiál: ABS

4.Farby: Červená, Fialová, Modrá, Zelená, Ružová, Oranžová

5.Vhodné Pre: Deti od 3-rok-starý, Teenagerov, Dospelých, Starších Ľudí

Zoznam Balíkov:

6 x Dočasné Vlasy Krieda

Poznámka:

1.Používať s opatrnosťou, ak máte kožné alergie.

2.Gumičky môžu byť použité na izolovať farbené vlasy, keď potrebujete farbivo iné farby.

3.Prosím, dajte hrebeň na vlasy v zalepenej taška po každom použití v prípade, zmršťovanie.

Štítky: česať psa, kefou pet, zásuvky pre slúchadlá, vonkajšie tv, čelenka lete, kefa pre psov, hipo zuby, ali g, 40 mm washi pásky, olo sexuálnu hračku, .

Položka Druh Hrebene
Materiál Plastové
Druh mačky

Napíšte svoju recenziu!

Mini DisposableTemporary Farba Vlasov Hrebeňa 6-Farebné Vlasy yeing Kriedou Kriedou Farbivo Salon Cosplay DIY Súprava pre Domáce Salon Farbenie Nástroj

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty