12Pcs Leopard/Zebra, Plyšové Univerzálne autosedačky Zahŕňa kompletnú Sadu Auto Ochrana Interiéru Sedadla Auta Styling Príslušenstvo

Novinka

€14.63

Funkcie:

1.Naše prestieranie sú univerzálne, vhodné pre väčšinu Rodinných Sedadiel, opierky Hlavy, Ale Nie na 100%.

2.Vyrobený z vysoko-kvalitné a odolné materiály, pochváliť moderným dizajnom, ktorý spája do jedného celku s existujúcimi dekorácie.

3.100% Umývateľný A Je Priedušný.

4.Veľmi Rýchla inštalácia: Inštalácia môže byť vykonaná v kdekoľvek ľahko nasledujúce pokyny, prosím, POZORNOSŤ, že musíte VYSTRIHNÚŤ OTVORY na hornej časti operadla kryt pre odnímateľné opierky hlavy alebo spodný kryt pre pásov pracky, ak potrebujete použiť.

12-dielna sada plus volant, kryt a dve pásov zahŕňa

Platné rozsah: Vhodné pre väčšinu automobilov sedadlá na trhu, univerzálne vo všetkých ročných obdobiach, pričom vaše auto úplne nový vzhľad.

Funkcie: vysoko-kvalitný poťah látka je priedušná, príjemné na dotyk, špine-odolný proti oderu-odolných, ľahko sa čistí, a nie spadnúť.Nebude príliš horúce v lete a nebude príliš chladno v zime.To je univerzálna premium kryt sedadla pre všetky ročné obdobia.

ZADNÉ SEDADLO SPRIEVODCU INŠTALÁCIOU

1. Odstránenie Opierky Hlavy

2. Priložte Hornú Späť prestieranie

3. Slide a Zastrčiť Slučky v Spodnej časti Sedadiel

4. (Vytiahnuť Miest Dole) Pripojenie Hornej Slučky s Dno Slučky s Háčikmi Za Sedadlo

5. Vystrihnúť Otvory pre vedenie Pásu

6. Vystrihnúť Otvory pre opierky Hlavy

7. Priložte Spodnú Prestieranie

8. Vystrihnúť Otvory pre Pracky Pásu

9. Tuck Dno Pokrýva a Posuňte Pracky Pásu

Inštalácia je jednoduchá s našimi jednoduché inštrukcie, uistite sa, že vaše opierky hlavy, ktoré možno poznáte a bez zabudovaného pásu pred kúpou tejto sady!

Štítky: auto prestieranie nastaviť univerzálne kožené univerzálne, výfukové zvuk, leopard tlač, auto kryt sedadla huier plyšové, auto prestieranie nastaviť univerzálny riadiaci, kožené autosedačky medzery, veľa autosedačky medzery, auto kryt sedadla, leopard žena, medzera zátka.

Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Špeciálne Funkcie Základné Funkcie
Mfg Poradové Číslo Univerzálny prestieranie
Nastaviť Kus >10
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Materiálu Syntetické Vlákna
Položka Druh Prestieranie & Podporuje

Napíšte svoju recenziu!

12Pcs Leopard/Zebra, Plyšové Univerzálne autosedačky Zahŕňa kompletnú Sadu Auto Ochrana Interiéru Sedadla Auta Styling Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty