Camo Čistý Kamufláž Čistý Vojenských Sietí Väčšinu Roll Ľahký, Trvanlivý Bez Mriežky pre Slnečník Dekorácie Lov Streľba Nevidiacich

Novinka

€21.91

【Nemá strach z búrky] vyzýva: Použiť dvojité vrstvený sieťovina tento camo čistý vyrobené z 210D oxford silná tkanina, ktorá odoláva rip a slzy.

【Zadarmo Rezanie] vyzýva: kamufláže sieťovina bez mriežky môžete ľahko znížiť tým, že sa sami seba, čo môže oblek pre rôzne veľkosti.

【Vytvoriť Slepé Škvrny] vyzýva: lov slepý materiál používame, umožňuje prežiť v prírode bezpečne.Púšť farba je integrovaný s prírodou, takže sa budete menej pravdepodobné, že sa našiel.

【Eazy vykonávať] vyzýva: oka sieťoviny ponúka ľahký, trvanlivý a ľahko nastaviť súčasne.To môže byť zložený do štandardného režimu spánku veľkosť vrecka, ktoré je ľahké prenášanie a zavesenie.

【Viac funkcií] vyzýva: Splniť rôzne povinné,podobne ako Záhrada Skríningu, Domáce Dekorácie, Deti Spálne, Vojenských aktivít,dekorácie a pod.

Štítky: dk auto moto prestieranie, nohavice taktika, armi, skye, zlatá trofej, podlahy matraca spánku, súprava rc, súprava pásové, vlastné camo auto prestieranie, auto kryt pre.

Výrobky zahrnuté Camo Sieťoviny, Kamufláž Šnúrkou Taška.
Veľkosť Produktu 3x3m, 3x6m
Druh Materiálu 210d Oxford double
Viacnásobné Použitie Lov, Vojenské Aktivity, Streľba, Camping, strany, Dekorácie
Položka Druh car covers
Použitý materiál 210d Oxford double - layer, double - layer lemovanie
Dizajn Konceptu Kamufláže štýl armády poskytuje maximálnu utajovanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Vlastnosti Produktu môžu byť ľahko rezať a pripojený káblom väzby, ľahký a vodotesný.

Napíšte svoju recenziu!

Camo Čistý Kamufláž Čistý Vojenských Sietí Väčšinu Roll Ľahký, Trvanlivý Bez Mriežky pre Slnečník Dekorácie Lov Streľba Nevidiacich

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty