Mini 5.0 bezdrôtové bluetooth slúchadlá športové bežecké nepremokavý univerzálny headset s mikrofónom a dlhú pohotovostnú.

Novinka

€6.95

1. Poznámka: nie je potrebné spýtať sa, či xx mobilný telefón je k dispozícii, bez ohľadu na značku a model.To môže byť použitý s Bluetooth 2. Silný upgrade exkluzívne Vydanie: LED HD tri pravda, digitálny displej (headset & plnenie oddelení výkonu na prvý pohľad) 3. F9 core upgrade: upgrade 5. 0 Bluetooth čip, aby sa automatické zapnutie, rýchlo druhé spojenie 4. Upgrade z prevádzky funkcia: jeden kľúčový spínač nahor a nadol hudba a nastavenie hlasitosti & wake up Siri 5. Veľkú kapacitu plnenie Kabíne: je možné uložiť headset na dlhý čas a možno nabíjať mobilný telefón & mobilný telefón držiak 6. Užite si 9D Basy: užite si hifi scény a 9D priestorový zvuk 7. Cvc8.0 inteligentnej redukcie šumu: bez ohľadu na to, ako hlučnom prostredí, môže vám pokojné ucho 7. Silný kompatibilita: bez ohľadu na to, značky, bez ohľadu na to, mobilný telefón, bez ohľadu na to, model, môže byť použitý s Bluetooth Slúchadlo prevádzky postup: 1:Jeden dotyk: pause/play 2:Dvojité dotyk: predchádzajúca skladba/nasledujúcu skladbu 3:Dlhé stlačte tlačidlo na 2 sekundy: volanie do hlasovej asistent 4:Dlhé stlačte na 5 sekúnd: power off/on

Štítky: prepínač xiao, f9 telefón, mac mini mount, bluetooth earphon, rúra prepínač, výstroj ratchet nastaviť, OPPO, taška kontroly ps4, bluetooth headphon, earphon.

Typ Magnetu Iné
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE, FCC
Citlivosť 95dB
Číslo Modelu F9-38
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Je bezdrôtové Áno
Priemer Vodiča 8 mm
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka, Nabíjanie prípade, Nabíjací Kábel, Vymeniteľné Doštičky, Nastavené
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Ovládacie Tlačidlo Áno
S Mikrofónom Áno
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Iné
Odolnosť 32Ω
Podpora Pamäťovej Karty No
Vocalism Princíp Dynamický
Bluetooth Verzia 5.0
nepremokavé Áno
Počet Vodičov 2
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Názov Značky NoEnName_Null
Bezdrôtové Typ bluetooth
Funkcie nepremokavé, S Mikrofónom, Apple Siri Podporu, Aktívne Noice Zrušenie
Komunikácia Pravda, Bezdrôtové
Funkcia Monitor Slúchadlá, pre Video Hry, Bežné Slúchadlá, Pre Mobilný Telefón, HiFi Slúchadlá, Šport
Ovládanie Hlasitosti Áno
Konektor Typu Žiadne
Štýl In-ear

Napíšte svoju recenziu!

Mini 5.0 bezdrôtové bluetooth slúchadlá športové bežecké nepremokavý univerzálny headset s mikrofónom a dlhú pohotovostnú.

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty