Nové Xiao Redmi AirDots 3 Pro Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá Smart Nosenie Slúchadiel do uší Potlačením Hluku Slúchadlá S Mikrofónom Headset IPX4

Novinka

€38.71

Poznámka

*69ms hra nízku latenciu podporuje Redmi Note10 Pro, musíte sa obrátiť na nízku latenciu prepínač v MIUI nastavenia Bluetooth, očakáva sa, že podpora OTA upgrade pred júl 26, 2021.

Špecifikácie

Bezdrôtové Pripojenie: Bluetooth 5.2

Komunikácia Vzdialenosť: 10 metrov (bezbariérový otvorenom prostredí)

Čistá Hmotnosť Jedno Slúchadlo: o 4.9 g

Slúchadlá Veľkosť: 25.4*20.3*21.3 mm

Celková Hmotnosť S Nabíjanie Prípade: o 55g

Nabíjanie Rámček Veľkosť: 65*48*26 mm

Slúchadlá Čas Nabíjania: menej ako 1 hodinu

Čas nabíjania Nabíjania Okno: o 2,5 hodiny (pomocou káblovej nabíjanie)

Čas hovoru: približne 3 hodiny (redukcia šumu vypnuté, 50% objemu, AAC)

Hudba Čas: cca 6 hodín (redukcia šumu vypnuté, 50% objemu, AAC)

Pohotovostný režim: približne 28 hodín (redukcia šumu vypnuté, 50% objemu, AAC), Spolupracovať s nabíjacím box

Nabíjania Rozhranie: Typ-C

Nabíjanie Box Vstupné Parametre: 5V=0,5 A MAX (káblové)

Jeden Batérie Menovitý výkon/energie: 35mAh/0.13 Wh

Slúchadlá Vstupné Parametre: 5V=120mA MAX (jeden pre slúchadlá)

Políčko napájanie Batérie Menovitý výkon/Energie: 470mAh/1.78 Wh

Reproduktor Impedancia: 32Q

Balenie Zoznam

Slúchadlá * 2

Nabíjanie Box * 1

Nabíjací Kábel * 1

Príručka * 1

Earplug * 6【S,M,L,(M sú vopred nainštalované)] vyzýva

Iné

* Pri nabíjaní, uistite sa, že nie je kvapalina alebo cudzích látok v nabíjací port.

* V schematické znázornenie headset-súvisiace funkcie na stránke.Produkt parametre sú len pre referenčné účely.Niektoré parametre výrobku sa môžu meniť v dôsledku zmeny vonkajších faktorov, ako je životné prostredie a mobilný telefón systém rozdiely.Nájdete konkrétny produkt.

* Zníženie hluku hĺbka je dosiahnutý tým, že aktívne redukcia šumu technológia, ktorá podporuje maximálne zníženie hluku hĺbka 35 db a môže znížiť hluk v pozadí, až na 98%.Test údajov pochádza z Čínskej Akadémie Metrológie.Skutočný efekt závisí od užívateľa ucho veľkosť, vybrané zátkové chrániče sluchu, zvukovodu štruktúra, nosenie, držanie tela, žuvanie, cvičenie a iné podmienky.

* Adaptívne chat: musíte nainštalovať Xiaoai APP (naskenujte kód QR na vonkajšom obale) na váš mobilný telefón a otvorte ho v Xiao Ai lab.

* Automatické herný režim: je potrebné spolupracovať s MIUI systému a hry zrýchlenie aplikácie v Xiao a Redmi modely, ktoré podporujú MIUI12 verziu, a je potrebné zapnúť "Automatická hra režim" v Redmi AirDots 3 Pro zariadenie stránke-laboratórium Xiao Ai APP Použitie po nastavení.

* Hra odkladu údajov pochádza z Xiao Labs.Low-latency účinok sa môže líšiť v závislosti na používanie zariadenia, sieťové prostredia a iných dôvodov.Nájdete skutočné použitie.

* Vytrvalosť skúšobné podmienky: headset výkon je 100%, headset objem je upravená na 50%, Bluetooth kódovanie metóda je AAC, a aktívne redukcia šumu funkcie a transparentný režim vypnuté prostredníctvom Xiaoai spolužiaka APP, a horúce slová Xiaoai hlas, sú vypnuté, a adaptácie je hladký Chat režim a ďalšie funkcie.Test obsah: Pri prehrávaní audio, plne vybite batériu Redmi AirDots 3 Pro, kým jeden zo slúchadiel zastaví prehrávanie.Konkrétny čas používania sa môžu líšiť v dôsledku používania podmienkami, plnenie podmienok a faktorov prostredia.

* Rýchle pripojenie pop-up okno musí upgrade mobilný telefón systém na najnovšiu stabilnú verziu, ktorá podporuje modely Redmi Poznámka 10 Pro, Xiao 11 série, Xiao 10 rad, Redmi radu K40, atď.Viac modelov sú prispôsobené, takže zostaňte naladení.

* Notebook rýchle pripojenie pop-up okno podporované modely: Mi Notebook Pro X 15 OLED, Mi Notebook Pro X 14, Mi Notebook Pro 15, Mi Notebook Dec 14, RedmiBook Pro 15, RedmiBook Dec 14, Redmi G Gamebook, RedmiBook 16, RedmiBook 14ⅱ, RedmiBook Vzduchu 13. Vzhľadom na vodiča a hardvérové obmedzenia, vaše skúsenosti na iné notebooky nebude zaručené.Viac notebooky sú prispôsobené jeden po druhom, nájdete na: http://plus.miui.com/ na stiahnutie MIUI+ softvér

* Bezdrôtové nabíjanie: centrum bezdrôtového nabíjania je cca 8mm nad Redmi logo na zadnej strane headset box.Potrebujete zladiť toto centrum s centrom bezdrôtovú nabíjačku pre nabíjanie.Indikátor nabíjania sa rozsvieti indikátor, oznamujúci, že bezdrôtové nabíjanie je štandardne zapnutá.

* Na IPX4 nepremokavé test je založený na GB/T 4208-2017 "Kabíny Úroveň Ochrany (IP Kód)", a absolvoval skúšku z Suzhou Kvality Výrobkov Dohľadu a Kontroly Ústav.Správa z testu číslo je WPHE210546. Výsledky ukazujú, že projekt spĺňa GB/T 4208-2017 štandard.

* Môžete vyhľadávať zvuk slúchadlá v MIUI pop-up okno nastavenie alebo Xiaoai aplikácie na Android.Slúchadlá nepodporuje externé zvukové keď je na nabíjanie box.Podľa údajov Xiao Labs, nájsť zvuk, na krátku vzdialenosť, vzdialenosť medzi mobilným telefónom a headsetom musí byť v dosahu 10 metrov v bezbariérový a tichom prostredí, a headset a mobilný telefón musí udržiavať spojenie cez Bluetooth.Nájdete v aktuálnej situácie.

* Dual-pripojenie zariadenia funkcia je predvolene zapnutá, a niektoré tretie strany médií aplikácie môžu mať zvukový výstup alebo prechod poruchy počas prevádzky zapínanie.Ak sa rozhodnete vypnúť túto funkciu, prosím, pripojiť k Xiao Ai aplikácie.Xiao mobilné telefóny need upgrade Xiao Ai je verzia aplikácie k v5.19.10 a vyššie.Pre ďalšie Android telefóny, prosím, upgrade Xiao Ai app verzia v2.10.10 a vyššie, vyberte položku vypnúť "dual spojenie" switch. (IOS v súčasnosti nepodporuje vypnutie tejto funkcie)

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, official xiaomi, pridať airdots 2, bose soundsport, redmi xiao, bluetooth headphon, earphon, ios slúchadlá, headphon, prispôsobiť bluetooth.

Názov Značky xiaomi
Bluetooth Verzia 5.0
Pôvod CN(Pôvodu)
Konektory Typ c
Komunikácia Pravda, Bezdrôtové
Je bezdrôtové Áno
Vocalism Princíp Dynamický
Odolnosť 32Ω
Funkcia pre Video Hry, Bežné Slúchadlá, Pre Mobilný Telefón, Šport
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Ovládanie Hlasitosti No
Bezdrôtové Typ bluetooth
Certifikácia Žiadne
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Funkcie S Mikrofónom, Aktívne Noice Zrušenie
Ovládacie Tlačidlo Áno
Štýl In-ear
nepremokavé No
S Mikrofónom Áno
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka, Nabíjanie prípade, Nabíjací Kábel

Napíšte svoju recenziu!

Nové Xiao Redmi AirDots 3 Pro Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá Smart Nosenie Slúchadiel do uší Potlačením Hluku Slúchadlá S Mikrofónom Headset IPX4

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty