Chladnička Lock Anti-štipka Strane Kabinetu Dvere Zámok na Ochranu detí Deti Bezpečnosť Chladnička s Mrazničkou Dvere Chytiť Zámok bytové Doplnky

Novinka

€1.76

Chladnička Lock Anti-štipka Strane Kabinetu Dvere Zámok na Ochranu detí Deti Bezpečnosť Chladnička s Mrazničkou Dvere Chytiť Zámok bytové Doplnky

Popis:

Kliknite a Systém uzamykania dverí zamky udržuje vaše deti ďaleko od akejkoľvek nehody pri otváraní dverí!Nie len pre deti ale aj pre efektívne domáce zvieratá otvoriť dvere.

Jednoduchá a Ľahká Montáž!Žiadne iné potrebné nástroje.Stick na strane dverí a stačí kliknúť 2 tlačidlá, ak chcete otvoriť.Bezpečne tesnenia žiadne dvere, ako sú chladničky, zásuvky, skrine, atď.

Easy Open & Lock: Jednou rukou, vytiahnutím dvoch tlačidiel zámku, že bude mať odomknuté a otvorené dvere v rovnakom čase & Self-locking systém, pri zatvorení dverí sa zámok dostane automaticky zablokujú, žiadne ďalšie kroky.

Špeciálne tlačidlo zdvojnásobiť dizajn je ťažké pre deti s cieľom otvoriť ľahké, ale pre dospelých otvoriť jednou rukou.

Špeciálny Dizajn pre Dverí Zamknutie: Špeciálny Dizajn pre dvere len, č. náhradné diely a pásy sú potrebné, žiadne starosti zámok bude upevnený, keď sa otvára alebo zatvára.Dve farby, môže byť vybraný, bielej a šedej, ako môže začleniť do časti dverí po inštalácii, nebudete priťahovať dojčenské pozornosť.

Rozsah použitia: vhodný na väčšinu dvere na trhu pre chladničky, skrine, zásuvky, skrine, posuvné dvere a pod.Pomocník drží dvere, ktorého tesnenie nepracuje správne.

Atraktívny Vzhľad & Easy je Inštalácia: Špeciálne O dizajn v tvare môžete vykonať inštaláciu a funkciu oveľa jednoduchšie, krásne a ležiak priestor pre lepidlo na inštaláciu zámok, žiadne vŕtanie alebo potrebné nástroje.Iba 3 kroky na inštaláciu chladnička zámok.

Spôsob Inštalácie

Krok 1: odtrhnite kryty nálepky

Krok 2: Vložiť zámok na potvrdil miesto

Krok 3: Stlačte a uistite sa, že zámok je prilepené na chladnička

Špecifikácia:

Materiál : ABS

Farba: šedá,biela

Veľkosť:11.1X6.6 X 2.3 cm(4.37X2.61X0.91inch)

Package Zahrnuté:

1 X štipku zámok

Upozornenie:

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby niektoré rozdiely vzhľadom na ručné meranie.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie

Štítky: kúpeľňa dverí zamky, skrinky zámok, dvere spálne zámok, hodiny chladnička magnet, dieťa zámok bezpečnostný, detská skrinka zámok, mraznička zámok, dieťa chrániť, skrine, zámky dverí, blokovanie automaticky otváraných okien dverí.

Kľúčové Slovo 2 porte papier toilette
Lode Z Čína
Číslo Modelu Chladnička S Mrazničkou Dvere Chytiť Zámok
Kľúčové Slovo 1 kuchynské príslušenstvo
dodacia lehota Do 3 dní
Špeciálne Nástroje Typ Chladnička Zámok
Typ Produktu Toaletný papier držiak
drop ship Dropshipping, Veľkoobchod, Rýchle Dodanie
Occation Domov izba
Funkcie Vlhkosti-Dôkaz, Veľká
Pôvod CN(Pôvodu)
Množstvo 1pcs x
Kľúčové Slovo 3 Bar Skrinka Rag Visí Držiteľ
Štýl Moderné Módne
Materiál ABS
Farba Ružová, šedá, Žltá

Napíšte svoju recenziu!

Chladnička Lock Anti-štipka Strane Kabinetu Dvere Zámok na Ochranu detí Deti Bezpečnosť Chladnička s Mrazničkou Dvere Chytiť Zámok bytové Doplnky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty