Kompatibilný s HDMI Kábel Video Káble Pozlátené Kábel HDMI Splitter Switcher 1 Vstup Mužov a 2 Výstup Žena Port Kábel Prispôsobiť

Novinka

€0.50

Popis:

HDMI Splitter 1 Vstup Mužov a 2 Výstup Žena Port kábel Kábel Adaptéra Converter 1080P

Tento HDMI splitter kábel je ideálny pre pripojenie jedného HDMI kompatibilné zariadenie (Xbox, Blue-ray, DVD prehrávače, PS3) do dvoch vizuálny výstup vymyslí.To trvá signál z jedného zariadenia, ako napríklad Blu-ray prehrávač a bude priamo na jednej z dvoch výstupných zariadení, ktoré sú zapojené do neho.

Tento produkt môže pôsobiť ako signál, router, napríklad, môžete mať TELEVÍZOR v dvoch samostatných izieb, môžete mať TELEVÍZOR v jednej miestnosti a ak chcete prepnúť izba a udržať sledovaní TV, stačí prejsť do jednej TV vypnúť a zapnúť ďalšie TV na, a potom signál sa prenášajú do TELEVÍZNEHO prijímača v inej miestnosti.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Iba 1 výstupné zariadenia by mala byť aktívna kedykoľvek, pokiaľ sa obe 2 displeji zariadenia zdieľajú rovnakú veľkosť a model.

Špecifikácie:

Špecifikácie:

Farba:Čierna

Dĺžka: Cca. 13 palcov (30 cm)

Podpora: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p.

HDMI 1 do 2 HDMI samec samica splitter kábel.

Pozlátené konektory pre lepší prenos signálu.

Umožňuje pripojiť HDMI zariadenia, ktoré majú Build-in HDMI porty, ako HDTV, PlayStation 3, Upconvertor DVD Prehrávač, satelit boxy, LCD Monitorov a projektorov.

Package Zahrnuté:

Balík Obsahuje:

1 x HDMI Samec na 2 HDMI Female 1 do 2 z Splitter Kábel

Štítky: scart, hdmi test, hdmi switch, av switcher, HDMI, 240hz obrazovke, ventilátor pci slot, 4k hdmi prepínač, dp hdmi, hdmi / rtsp.

Pôvod CN(Pôvodu)
Zásielky Rýchle Dodanie
Certifikácia CE
Číslo Modelu HDMI
Druh USB Adaptér
Podpora Dropshipping
Package Áno
Produkty Stav SKLADOM

Napíšte svoju recenziu!

Kompatibilný s HDMI Kábel Video Káble Pozlátené Kábel HDMI Splitter Switcher 1 Vstup Mužov a 2 Výstup Žena Port Kábel Prispôsobiť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty