M. 2 NGFF na USB 3.0 karty adaptéra s dual SIM sloty, podpora 4G/5G/LTE modul, vysoký prúd Pre WWAN modul adaptér test

Novinka

€15.14

Nový príchod, výborný produkt, výkon, super dobré meno výrobku, úradný autentický výrobok, 100% výkon-na test a dodávky

Spoločnosť Značka: PDO-Link (Eldat Elektronika)

Model výrobku: WS15

Názov produktu: M. 2 NGFF Tlačidlo B na USB 3.0 karty adaptéra

Pracovné napätie: 3.0~4.6 V (predvolené 3.7 V), 3A/4A (normal/špičkový prúd)

Špecifikácie produktu: 3G/4G/5G/LTE M. 2 NGFF tlačidlo B modul prechádza na USB3.0 portu počítača

Použitie výrobku: M. 2 tlačidlo B podporuje prenos test účely WWAN modul s rozmermi 3042 alebo 3052

Obmedzenia z hľadiska používania: Tento produkt je navrhnutý špeciálne pre jednotky, zariadenia na testovanie.Nie je vhodné pre civilné použitie.Nie je jednoduché použitie pre všeobecné účely.Tento produkt je test produkt a môžu byť zakúpené od profesionálnych inžinierov.Prosím potvrďte špecifikácie pred objednávke.

Obstarávanie Tipy: Byť istý, že chcete kúpiť 1~2 vzorky najprv a potom kúpiť hromadne po testovanie a overovanie, či sú správne.

Produkt výhody:

Materiálnu výhodu: high-kvalitné pozlátené konektory sa používajú, a vysoká frekvencia podporuje USB3.0 stabilný prenos.PCB je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov s vysokou frekvenciou a nízky odpor, a PCB je vyrobený z presnosť.PCB používa vysoko TG dosky.Hrúbka medi materiál je pribrala na 1oz; konektor je pozlátený a má dobrú vodivosť, ktoré môžu znížiť odpojenie spôsobené nárastom oxidácii a korózii odolnosť.Problémy ako pomalý bodom mrazu.

Dizajn výhody: Diferenciálny signál enhanced dispozičného riešenia, č CAF micro skrat jav, vysoko-rýchlostný signál prenosu dát, žiadne parazitné kapacity a parazitárnych indukčnosti útlm signálu rušenie, napájací obvod rozšírené zapojenie dizajn, PCB dosky miniaturizáciu dizajn, môžete znížiť mechanizmus rušenie, je jednoduché na inštaláciu produktu bez kartu hardvér.Adaptér palube nevyžaduje ovládač (softvér ovládača v M2 karta musí byť nainštalovaný) dual SIM card, dizajn, dual LED indikátor dizajn, podpora SIM hot klinčekmi, vypúšťanie okruhu návrh na zníženie zlyhaním, a tesnenie v spodnej časti adaptér doska na ochranu výrobku silný a robustný.

Obrázok Produktu:

Súhrn technických otázkach:

Aká je veľkosť modelu WS15?

Bezpečnostné opatrenia na nákup:

1. Uistite sa, že rozpoznať smer pri vkladaní karty, nevkladajte ho dozadu alebo ho vložiť do nesprávnej polohy, aby sa zabránilo poškodeniu zariadenia.Pri vkladaní kábel, najskôr podržte na dvoch stranách adaptér doske a potom vložte M2 modul pod uhlom 30 stupňov, aby sa zabránilo použitie neprimeranej sily, aby sa sprievodca zásuvky.Noha je nefunkčné.

2. Rôzne dosky a zariadení signál jednotky schopnosť pin definície a ostatné podmienky sú rôzne.Výsledky skúšky z nášho obchodu nie sú zaručené, aby boli konzistentné s výsledkami testovania.Tak dlho, ako adaptér doska je pripojený, signál sa stratil a bude tam byť problémy s kompatibilitou. .

3. Nákup je obmedzené na produkt inžinierskeho označenie.Toto sa používa iba pre testovanie výrobkov.Pre iné všeobecné účely, prosím, nenakupujú.

4. Tento produkt má iba adaptér kariet, nezahŕňa Internet access module alebo SIM karta.

Štítky: tpm, optiplex psu adaptér, ddr3 pamäť, slot, 3g, 4g usb kľúč, karta wwan, ngff na usb, 4g m, wwan dell, m.2 skrutky, slot m.2.

Certifikácia CE
Názov Značky cablecc
Druh USB Adaptér
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

M. 2 NGFF na USB 3.0 karty adaptéra s dual SIM sloty, podpora 4G/5G/LTE modul, vysoký prúd Pre WWAN modul adaptér test

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty