51pcs Diamantové Rezné Kotúče Brúsenie Brúsne Koliesko kotúčová Píla Čepeľ Tesárstvo Kov Dremel Vŕtať Rotačný Nástroj Príslušenstvo

Novinka

€11.98

Popis:

1.2 Palcový Rýchla výmena Brúsneho Disky vyrobené s premium Oxid hlinitý brúsne zrná, predstavovať Aktívne Brúsenie Pomoc, ktorá zabraňuje nakladanie a znižuje nahromadenie tepla.

2.Rýchla zmena disk má unikátne bezpečnostné krútiaci moment skrutiek, silná odolnosť proti opotrebeniu a rýchle brúsenie sily.

3.Oxid hlinitý korund brúsne zrno má vysokú odolnosť voči oderu a tvrdosť a povrch je spojený s thermal a blokovanie odolný náter, ktorý môže zlepšiť brúsenie účinnosť a životnosť.

4.2 Palca Rýchla výmena Brúsneho Disky môžu spĺňať požiadavky 23000Max.Ot. / min.

5.Rýchla zmena disk Môžete Použiť na brúsenie zvaru a vyhladenie povrchu.

Špecifikácia:

materiál: premium Oxid hlinitý

množstvo:51pcs

veľkosť:2 palca

Balenie zoznam:

10Pcs P36 Oxid hlinitý Rýchlu výmenu Diskov.

10Pcs P60 Oxid hlinitý Rýchlu výmenu Diskov.

10Pcs P80 Oxid hlinitý Rýchlu výmenu Diskov.

10Pcs P120 Oxid hlinitý Rýchlu výmenu Diskov.

10Pcs P240 Oxid hlinitý Rýchlu výmenu Diskov.

1Pcs Rýchlu zmenu Disk Pad.

Funkcia:

✔2 " Rýchla výmena Brúsneho Disky vyrobené s premium Oxid hlinitý brúsne zrná, predstavovať Aktívne Brúsenie Pomoc, ktorá zabraňuje nakladanie a znižuje nahromadenie tepla.

✔Rýchlu zmenu disk má unikátne bezpečnostné krútiaci moment skrutiek, silná odolnosť proti opotrebeniu a rýchle brúsenie sily.

✔Oxid hlinitý korund brúsne zrno má vysokú odolnosť voči oderu a tvrdosť a povrch je spojený s thermal a blokovanie odolný náter, ktorý môže zlepšiť brúsenie účinnosť a životnosť.

✔2 " Rýchla výmena Brúsneho Disky môžu spĺňať požiadavky 23000Max.Ot. / min.

✔Rýchlu zmenu disk Môžete Použiť na brúsenie zvaru a vyhladenie povrchu.

Uplatňovať Rozsah:

2 " Rýchla výmena Brúsneho Disky Môžu brúsiť kvalitné kovov, napríklad na stavbu lodí, automobilov budovy, letectvo, strojov a podobne.Všetky drsné handričky používa ťažké tkaniny base, a prikladá vysoká húževnatosť bavlna podklad látkou na zadnej strane abrazívne látky, a tak, že brúsny tanier je viac pružná a vhodné pre rovine a bočné brúsenie, a môže tiež zvýšiť plastové odkazy na zadnej strane.

Štítky: diatool diamantových brúsnych diskov, polomer diamantových brúsnych diskov, podpora router dremel, spekané diamantových brúsnych diskov, router kov dremel, vŕtačka kolo dremel, trochu dremel, dremel tip, diamond grind disk, router stojan dremel.

Množstvo 51pcs
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Názov Značky DWZ
Certifikácia CE
Číslo Modelu S14350002
Druh Brúsny Disk
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

51pcs Diamantové Rezné Kotúče Brúsenie Brúsne Koliesko kotúčová Píla Čepeľ Tesárstvo Kov Dremel Vŕtať Rotačný Nástroj Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty