Nová 220V 96W Jednoduché Elektrické brúsky stroj na Brúsenie vrtáka, Brúska,Vŕtačka Brúska, vŕtačka brúska pre Začiatočníkov.

Novinka

€46.77

Hlavné funkcie:

Tento stroj je vhodný pre začiatočníkov, brúsiť. baviť sa a vycibriť rôzne nástroje v domácnosti.Uhol a šírka sú nastaviteľné.Najmä pre začínajúceho na brúsenie vrtákov.

Špecifikácie Produktu:

1, napätie: 230 V ~ 240V

2, napájací / prúd: 96W

3, otáčky Bez zaťaženia: 1350 ot. / min.

4, maximálny priemer kolesa: 56mm (veľkosť zrna: 180 oka, špeciálne misa-tvarované brúsne koliesko)

5, Drvenie, vŕtanie priemer rozsah: 3 ~ 12 mm

7, Netto Hmotnosť: 1.52 kg

Pozornosť !

1. Ak chcete použiť túto brúska, Prosím stlačte veľmi ťažké.

2. Neotáčajte vŕtanie veľkých sily pri brúsení.Keď budete počuť, brúsenie zvuk potom jemne otáčať, príliš veľa sily, by mali nosiť locator uhol vŕtať, a aby sa tento nástroj rozobrať.

3. Nie brúsenie mnoho výcviky v jeden čas.Pretože tento nástroj je najviac plastové, príliš veľa brúsenie spôsobí príliš veľa tepla,a bude prestávka nástroj.Takže prosím, zvyšok po brúsení niektoré vŕtačky, nech nástroj v pohode .

Platby: akceptujeme alipay tu .Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Reklamácie a Záruka: 12 mesiacov Záruka.Kúpiť s dôverou!Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.Ak položka je chybné v 3 mesiace, pošleme vám nahradenie bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.Iné Politiky: nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby.Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Štítky: disk poľský, mini náradie dremel, knive, grind, disk grind, bench brúska koliesko, kontakt kolies, poľský koliesko, pás brúska koliesko, grind koliesko.

Druh Brúsny Disk
Názov Značky tsikan
Moc 96W
DIY Dodávky Kovoobrábanie
veľkosť 56MM
Číslo Modelu S312
Napätie 240V
Priemer Kolesa 56mm

Napíšte svoju recenziu!

Nová 220V 96W Jednoduché Elektrické brúsky stroj na Brúsenie vrtáka, Brúska,Vŕtačka Brúska, vŕtačka brúska pre Začiatočníkov.

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty