Povolanie Prenosné Káblové Pripojenie Mikrofónu Hlas Zosilňovač Zvuku Reproduktor Pre Vyučovanie Prednáška Sprievodca Podpora Reproduktor

Novinka

€15.01

Prenosné Káblový Mikrofón, Bluetooth, Hlasové Zosilňovače Pre Vyučovanie Prednáška Sprievodca Podpora Účastníkov Školenia Reproduktor

špecifikácia

Účinná vzdialenosť: 10 m

Reproduktor jednotka: 4Ω

Farba: čierna, biela

Výstupný výkon: 5W

Čas nabíjania: 4~5 hodín (rýchle nabíjanie)

Use your čas: 5 hodín Produkt

špecifikácie : 9.2X12x3.2cm

Charring napätie : USB DC5V

Frekvenčný odozva: 100Hz 20KHz

SNR: 270dB

Audio vstup : Bluetooth, 3.5 mminterface mikrofón

Popis:

Funkcie:

1. Dual-reproduktor hlasová zosilňovač: Tento hlas zosilňovač môže zosilniť váš hlas a ochranu krku.Duálny mikrofón kombinácia robí váš hlas jasnejšie a mäkšie.

2. Profesionálne hlasové zosilňovač: Tento hlas zosilňovač je jedinečné pre to používa kombináciu vysoko frekvenčný reproduktor a plný-rozsah reproduktor, takže váš hlas znie jasne a mäkká, a nie je tam žiadne otravné environmentálneho hluku.Až 10000sq a váš hlas môže byť vypočutý v každom rohu.

3. Ľahký a multifunkčného: Tento hlas zosilňovač môže byť pripojený na mobilný telefón, Bluetooth, použite TF karty, prehrávanie hudby, Nepretržité používanie je až 5 hodín.

4. Nastaviteľné slúchadlá s mikrofónom: Tento hlas zosilňovač, reproduktor s mikrofónom headset sa dá nastaviť v blízkosti úst cez jeho flexibilné gooseneck dizajn.Headset sa nachádza v hornej časti hlavy, tak to je stabilný a nie spadnúť.Produkt môže byť použitý pre UHF slúchadlá (nie sú súčasťou).

5. Prenosný mikrofón: Silný, prenosné a ľahko použiteľné.Tento zosilňovač systém reproduktorov je veľmi dôležité.Je možné ich použiť na mnohé účely, a je ideálny pre triede, zasadacia miestnosť, a to je tiež skvelé pre veľké vonkajšie udalosti (ako napr. svadby, alebo sprievodca práce).

1x Reproduktor

1x Hlavu Mikrofón

1x Nabíjací Kábel

1x Pásu

Štítky: hlas zosilňovač pre učiteľov, klope bezdrôtový mikrofón, bezdrôtové príručka systému, reproduktory počítača káblové, k670, bluetooth reproduktor nabíjací port opravy, zosilňovač karaok mikrofón, mikrofón kravatu, bm800 kondenzátora nastaviť mikrofón pre štúdio, skupina mikrofón.

Výstupný Výkon 5W
Audio Vstup bluetooth, 3.5 mminterface mikrofón
Charring napätie USB DC5V
Čas nabíjania 4~5 hodín (rýchle nabíjanie)
Použitie Etapa Výkon Bezdrôtový Mikrofón
SNR 270dB
Názov Značky YARMEE
Reproduktor Jednotka
Polar Vzory Cardioid
Package Áno
Štýl Gooseneck Mikrofón
Use your čas 5 hoursProduct
Pôvod CN(Pôvodu)
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Súbor Typ Multi-Mikrofón Súpravy
Certifikácia Žiadne
Membrána malé
Číslo Modelu YKM07
Farba čierna, biela
Účinná vzdialenosť 10 m
Frekvenčná odozva 100Hz 20KHz
Komunikácia Káblové
Špecifikácie 9.2X12x3.2cm

Napíšte svoju recenziu!

Povolanie Prenosné Káblové Pripojenie Mikrofónu Hlas Zosilňovač Zvuku Reproduktor Pre Vyučovanie Prednáška Sprievodca Podpora Reproduktor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty