Pixel UHF Wireless Mini Mikrofón pre iPhone Lightning Android Typ-C 3,5 mm Smartphone DSLR Fotoaparát Desktop, Notebook, PC, Mikrofón

Novinka

€47.59

【Ultra-vzdialené & Skreslenie Zadarmo] vyzýva Spolu s ponúkané externé antény, na klope mic podporuje ultra-vzdialené audio rozsah pohybu, optimálne je 110 metrov.Tak to dáva nekonečné predstavy s vysokou flexibilitou.Tiež, vysoká hladina akustického tlaku umožňuje vykonávať skreslený-zdarma vo väčšine aplikácií od svadobné videá, koncerty.

【Super-stabilný & 18 Kompatibilné Kanály] vyzýva Iné ako 2,4 GHz tech, bezdrôtový mikrofón má uplatňovať UHF tech na stably prenášajú jasný signál do prijímača(RX), prevencia zvuk z prerušeniu tým, Bluetooth a Wi-Fi.Na rozdiel od UHF, 18 kompatibilné kanály sú starostlivo vybrané, aby stabilné spojenie medzi TX a RX pre generovanie nepretržitý zvuk.

【Čistý Zvuk a Hlas Beautified Režimy] vyzýva Na vytvorenie kvality zvuku lavalier mikrofón prijíma najnovšie Microelectromechanical systém(MEMS) tech citlivo vyzdvihnutie najbližšie hlasy a stably znižuje mechanické vibrácie hluk a okolitého hluku.Navyše, Váš hlas znie očarujúce a atraktívne zároveň zaznamenané v hlasu beautified režimy.

【Ultra-light & Super-kompaktná] vyzýva TX klipu na mikrofón môže byť ľahko skryté za svoj talent bez rozptyľujúce pozornosť, pretože je to tak ľahké a kompaktné, ako Hershey čokoládu.Okrem toho, kovového krytu RX je ľahko montuje DSLR alebo kamery bez pridania viditeľné hmotnosť, dokonale ideálny pre nahrávanie vonkajšie a vnútorné.

【Spoplatnené Batérie a užívateľsky prívetivé Rozhranie] vyzýva Spoplatnené vstavané batérie zapnutie vysielača(TX) pre ovládanie až 4 hodiny a RX-8 hodín v optimálnych podmienkach.Ste sa mohli plne sústrediť na prácu bez toho, aby o o batérií, že je mŕtvy.TX je užívateľsky prívetivé, pretože ste schopní úplne prevádzkovať ju stlačením len červené tlačidlo na rozhraní.

【bezdrôtový mikrofón pre iPhone a iPad] vyzýva práce s iPhone a iPad s použitím Blesku spojenie.Spoje sú rovnaké ako iPhone.Uistite sa, že dostanete TRS na TRRS adaptér, ktorý sa zapojí do Apple Lightning hardvérový kľúč, alebo to nebude pracovať.Ak máte starší iPad pomocou 3,5 mm konektor I predstavte si, že by ste ho pripojiť rovnakým spôsobom, bez Apple dongle.

【Nízky Rez Filtrovanie Funkciu a Anti-zaseknutiu Tech] vyzýva Profesionálne bezdrôtové klope mikrofón poskytuje NÍZKY REZ FILTROVANIE funkciu, môže odrezať nízka frekvencia časť pre čistý a jasný výstup.WNCR hluku, ovládanie technológia môže potlačiť auto píšťalka, životného prostredia a hluku vetra.Dvakrát konverzie DSP prijímanie procesor pre silné anti-zrkadlo rušenia schopnosť, poskytovať lepšiu nahrávku efekt pre vás.

Štítky: bezdrôtový mikrofón profesionálny lektor, 10 zrkadlovky, bm 800 isk, prosound uhf bezdrôtový mikrofón, baseus lightning mikrofón, bluetooth skrytý mikrofón, bezdrôtové pripojenie micro klip, sokani, usb mikrofón na predaj, microphon.

Package Áno
Názov Značky Litufoto
Súbor Typ Multi-Mikrofón Súpravy
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Komunikácia Bezdrôtové
Polar Vzory všesmerového
Certifikácia CE
Štýl Lavalier Mikrofón
Použitie Pro Studio
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Voical Lark

Napíšte svoju recenziu!

Pixel UHF Wireless Mini Mikrofón pre iPhone Lightning Android Typ-C 3,5 mm Smartphone DSLR Fotoaparát Desktop, Notebook, PC, Mikrofón

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty