Detangling Vlasov Kefa Pokožku hlavy Masáž Česať Vlasy, Kefa Ženy Detangle Hairbrush Anti-uviazať Uzol Špirála pre Kučeravé Vlasy, Kefa Ženy Salón

Novinka

€5.85

Nové Pokožku hlavy Masáž Česať Vlasy, Kefa Ženy Detangle Hairbrush Anti-uviazať Uzol Špirála

Špecifikácie:

Viazané vlasov môže spôsobiť pocity unattractiveness na verejnosti, a môže dokonca viesť k zlý prvý dojem.Či už je to pre prácu, strana, dátum.alebo niečo medzi tým -naše Rovné Styling Špirála zlepší dôverou a vedomím, že prirodzene kučeravé alebo coily vlasy budú vždy vyzerať hladké, lesklé a dobre definované.

ULOŽIŤ dlhší ČAS, ako Rovno Styling Hrebeň trvá len 10-12 minút detangle vlasy, zatiaľ čo ostatné kefy & hrebene trvať až 30 minút, Našich zákazníkov, sa tiež uvádzajú, že štetec KUSY POČET UMYŤ V POLOVICI!

Pretože naše oddelené štetiny rovnomerne distribuovať, Keď Česať vlasy minimalizovať ťahanie následok menej prelievanie a OVEĽA MENEJ BOLESTI!

ZASE HLAVY VŠADE, a bude hovoriť strany, s vlasmi, ktorý vyzerá, ako by bol zakomponovaný do kaderníctvo denne.

ZASTAVIŤ PLYTVANIE PEŇAZÍ na ostatné predražené & bolestivé vlasy-detangling ethods a produkty, ktoré ani nie je práca.

Nie len to, detangle uzlov rýchlejšie ako priemerná široký-zub hrebeňa, ale aj masáže pokožky hlavy, ako to berie bolesť z detangling.A to nie je všetko-Naše Rovné Styling aj Hrebeň kĺže cez vlasy jemne ako vánok bez bolestivé slzenie alebo žiadne extra zvliekanie.

Th vlasov kefa je navrhnutý s non-sklzu a pohodlné gumové uchytenie, pomáha držte ho pevne, To môže pomôcť vlasy suché rýchlo a vašim vlasom lesklý vzhľad.na detangling štetec je vhodný pre suché aj vlhké vlasy; môžete ho použiť, keď si umývam vlasy, odstránenie spleti počas masáže a čistenie thescalp.

Materiál: ABS

Farba: aspicture

Čistá Hmotnosť: 91g.

Veľkosť: 24.5x5.5x4cm

Package zahrnuté: 1 x Špirála

Štítky: xr leonardo prípade.

veľkosť 24.5x5.5x4cm
Názov Značky kanbuder
Číslo Modelu Pokožku Hlavy Masáž Špirála
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Detangling Vlasov Kefa Pokožku hlavy Masáž Česať Vlasy, Kefa Ženy Detangle Hairbrush Anti-uviazať Uzol Špirála pre Kučeravé Vlasy, Kefa Ženy Salón

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty