Drevené Fúzy Hrebeň Hrubé, Jemné Zuby, Santalového Dreva Fúzy Kefa Anti Statické Fúzy Vrecku Špirála

Novinka

€1.26

Drevené Hrebeňom na Bradu, Jemné & Hrubo Zuby Santalového dreva Fúzy Kefa Anti Statické Fúzy Vrecka Hrebeň ★Pravý Zelený Santalového dreva, krásne prírodné drevo obilia.Takže vaše hrebeňa je jedinečný. ★Vreckovej veľkosti, môžete ho do vrecka, kabelky, ruksaku, alebo dokonca v peňaženke, jednoduché prenášanie. ★Jemné a Hrubé Zuby: duálne veľké zuby pracujte na štýl všetky typy vlasov alebo brady,či už je to dlhé,krátke, hrubé, tenké, rovné alebo vlnité.Anti-statické, na rozdiel od typických plastové hrebene, ktoré môžu spôsobiť frizziness vo vašom bradu, fúzy a vlasy. ★Ideálny pre Balms a Oleje, je To nevyhnutné pre zdravie vašej brady stimulovať vaše vlasy folicles.

Spätná väzba

Návrat&Vrátenie Peňazí

Naše zásady trvá 30 dní.Ak 30 dní preč od vás dostať svoj nákup, bohužiaľ nemôžeme ponúknuť vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Prosím e-mail nás mali ste skúsenosti problém s niektorou z našich produktov.Domnievame sa, všetko sa vráti na výsledkoch sporu.Neváhajte nás kontaktovať aj v prípade 30-dňová lehota, ktorí boli prekročené, sme viac než ochotný pomáhať tam, kde je to možné.

Vzhľadom na charakter zubné kefky sme schopní akceptovať vráti jednotlivých kefy pre hygienických dôvodov.

Zásielky

Doprava Po Celom Svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

Prosím, napíšte celý názov dodanie kontaktnej osoby, môže sa stať, že sa nemôžete dostať vašu objednávku základne na novú politiku svojej krajiny.

Normálne máme tovar na sklade, zasielame to do 1 - 2 dní,Ak sme nechceli poslať out v 2 dní položky môžu byť vypredaný.

Ak ste nedostali vášho tovaru a budete mať otázku o tom, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Štítky: prečesať vlasy, muži, fúzy viking, kefa oholenie, fúzy vrkoč, veľa vlasov, značky camel, kužeľ kadidlo, medveď nápoj, žena drevený hrebeň, kadidlo santalové drevo.

Materiál Drevo
Feature5 None-Zamotaný Vlasy
Feature7 Kučeravé vlasy, Normálne vlasy, Beard, Fúzy
Feature8 Skvelé pre vlasovú Pokožku a Vlasy zdravie
Počet Kusov Jedna Jednotka
Vyrobené z santal
Feature2 100% Prírodné Sucupira Špirála
veľkosť wood comb
Feature1 anti-static
Položka Druh Špirála
Číslo Modelu 126 dreva špirála
Feature4 Široký Zub & Jemné Zub Vlasy Hrebeňa
Feature6 Prírodné Ručne Špirála
Feature3 Drevené Vlasy Hrebeňa
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Drevené Fúzy Hrebeň Hrubé, Jemné Zuby, Santalového Dreva Fúzy Kefa Anti Statické Fúzy Vrecku Špirála

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty