LED stropné Svetlá Super Svetlé Svetlometu IP65 Vodeodolný Bicykel Bicykel Lampa USB Nabíjanie Cyklistické Predného Svetlometu Dropshipping

Novinka

€0.73

Popis:

Hlavné Funkcie:

1,[Predné & Zadné svetlo na Bicykel Nastaviť pre Bezpečnosť] vnímať a bezpečnú jazdu s kompaktný a výkonný súbor predné a zadné svetlá pre denné svietenie uistiť sa, že vy a váš bicykel sú viditeľné pre ostatných účastníkov cestnej premávky by mali mať prednosť pred akýmkoľvek iným kus cyklistické vybavenie.

2,[ Ožiareniu Vzdialenosť ] Super svetlé korálky na osvetlenie ciest pre až 100 metrov, čo vám umožní vidieť cestu až 12 hodín.

3,[3 Osvetlenie Mode Option] Obe svetlometov a koncových svetiel mať jeden-dotykový spínač pre prechádzať 3 osvetlenie vzory na uspokojenie optimálnu viditeľnosť cez deň aj v noci.Patrí Zvýrazniť, Lowlight a Rýchly flash.

4,[IP65 Vodeodolný] Bez ohľadu na to, ako zlé počasie prostredie, mohlo by to pokračovať v práci pre vás, svetlo na ceste vpred

5,[Jednoduchá Inštalácia] Silikónové mount popruhy pre každodenné použitie, a zálohy.ľahko uvoľniť a upevnite bez akýchkoľvek nástrojov.Aj nosenie okolo mnohých veľkosť sedadla príspevky, riadidlá, sedadlo vtáčatá, batohy, prilby a úsek, v závislosti na vašich preferenciách.

Špecifikácie:

Farba: červená, modrá, žltá, strieborná

Materiál: Shell plastové

Veľkosť: 56 * 43

Hmotnosť: 45g čistý, 60 g hrubej

Napájanie: 2 2032 gombíkové batérie

Vodotesný: IP - 65

Rozsah: 50-100 m

Funkcie: veľká moc/vysoký jas/malé a jemné

Package Zahrnuté:

1* SVETLO

2* BATÉRIE

Štítky: cyklistika predné svetlo, zlato bicykel predné svetlo, cyklistické svietidlo led usb, riadidlá voltmeter, mini predné svetlo bicykla, guľka vestník pečiatka, požičovňa hodiny riadidlá, bicykel winker, bull tetovanie, požičovňa predný reflektor.

Číslo Modelu -
Pôvod CN(Pôvodu)
Montáž Umiestnenie Riadidlá
Názov Značky Aubtec
Certifikácia -
Zdroj Napájania Batérie

Napíšte svoju recenziu!

LED stropné Svetlá Super Svetlé Svetlometu IP65 Vodeodolný Bicykel Bicykel Lampa USB Nabíjanie Cyklistické Predného Svetlometu Dropshipping

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty