Požičovňa Pneumatík Kolies Signálne Svetlá 32 LED Farebné Bicykli Hovoril Svetlo USB Nabíjateľné Cyklistické Pneumatiky Lampa Bike Príslušenstvo

Novinka

€8.59

Požičovňa Pneumatík Kolies Signálne Svetlá 32 LED Farebné Bicykli Hovoril Svetlo USB Nabíjateľné Cyklistické Pneumatiky Lampa Bike Príslušenstvo Funkcia: 1.21 druhy grafický štýl zmeniť dizajn, super cool a svetlé, bezpečnejšie, na noc.Bicykel svetlo sa skladá z 32 farebné Led diódy, s 16 Led diód na každej strane. 2. Unikátny ručný snímač prepínač, úsporu energie, pre splnenie rôznych potrieb: bicykel hovoril svetlá sú odlišné od iných požičovňa hovoril svetlá.To je riadený snímača pohybu, alebo to môže byť riadené manuálne.Po stlačení spínača, kontrolka bliká a vstupuje do vibrácií-a-v režime koleso pohybujúce sa svetlá automaticky rozsvietia, kolesá zastaviť a kontrolka zhasne, a potom stlačte spínač ak chcete zadať trvalý mimo štátu. 3. Vodotesný: vodotesný hodnotenie našich led bicyklov pneumatiky svetla je IP55. Nemusíte sa obávať náhlej silný dážď, cyklistické pneumatiky svetlá budú poškodené. 4. Jednoduchá inštalácia a demontujte: bicykel svetlo je veľmi ľahké a nemá vplyv na vzhľad na bicykli a na koni je veľmi bezpečné.Potrebné žiadne ďalšie nástroje, len pár minút, tento bicykel svetlo, sa dajú rýchlo namontovať na výplety, úžasné Vianoce alebo narodeniny darček pre chlapcov, dievčatá, deti, teenagerov a dospelých. 5. Najviac vhodné bicykle: Bicykle hovoril svetlá môžu byť nainštalovaný na takmer všetky bicykle so štandardnými špice a kolesá s kolieskom s priemerom väčším ako 20 cm, ako je bežné bicykle, skladacie bicykle, cestné bicykle, horské bicykle, pevné výstroja, bicyklov, atď. 6. Novo rekonštruované USB nabíjateľný model, batérie 400MAH, plne nabitá, alebo kontinuálne pracovať na 8-12 hodín.Špecifikácia: veľkosť Produktu: 165*65*30 mm Výrobku materiál: PC Balík v cene: 1 x Bike Hovoril Svetlo

Platby

1)akceptujeme Alipay.Západ Únie,TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

O Cla

Je to závisí od Colnej politiky vo vašej krajine, vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line.Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane.Ale zvyčajne nie je potrebné vysporiadať s týmto problémom.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Lgmspojmat.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.?

Spätná väzba

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: cyklus svetlomet, bicykel lampa, led lampa na bicykli, cyklistické svietidlo, požičovňa t6, svietidlo led, cyklistické svietidlo led, bike led, návštevnosť palička, žiary pochodeň.

Pôvod CN(Pôvodu)
Montáž Umiestnenie Špice Kolies
Číslo Modelu Bike spokes light BTA369
Názov Značky WasaFire
Zdroj Napájania Batérie
Certifikácia Žiadne

Napíšte svoju recenziu!

Požičovňa Pneumatík Kolies Signálne Svetlá 32 LED Farebné Bicykli Hovoril Svetlo USB Nabíjateľné Cyklistické Pneumatiky Lampa Bike Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty