Automatické Hodinky Movment Seagull Tourbillon ST8001 Sapphire 50M Nepremokavé Business Power Reserve Zobrazenie Dátumu Kože Aligátora

Novinka

€496.97

SUGESS ST8001

- Názov značky: SUGESS - Pohyb: Seagull Tourbillon Pohyb ST8001 - Vodotesný: 5Bar /50M/5ATM - Case materiál: 316L Nerezovej Ocele - Dail priemer:40 mm - Dail hrúbka: 10 mm (ručné-vietor), 12mm (automatické) - Band šírka:21 mm - Skladovanie energie: 40 hodín - Popruh dĺžka: 21 cm -Funkcia: Zobrazenie Dátumu Dva druhy pohybu vybrať: Ručné -vietor a Automatické

Tourbillon Úvod

Tourbillon je druh frekvenciou regulačné zariadenie vynašiel Švajčiarsky majster Louis Baoji v roku 1795. Účelom zotrvačník mechanizmus je napraviť chyby spôsobené gravitáciou.Hodinky Tourbillon predstavuje najvyššiu úroveň vo výrobnom procese mechanické hodinky, a bol vždy známy ako "kráľ hodinky".

Viac detailov

Gold style

Gold style s kryštálmi

Striebro štýl

Striebro štýl s kryštálmi

Ako sa zachovať hodinky

1. Náhodnej klope mali vyhnúť.Nemajú ju nosiť, keď si nejaké atletické športy ako hrať gule . 2. Aby sa zabránilo pohybu, magnetické, neumiestňujte ho v blízkosti magnetické applicances, ako sú reproduktory, Televízory a mobilné telefóny. 3.Nechcem vytiahnite koruny silou . 4.V smere hodinových RUČIČIEK.Keď ju použijete, musíte vetra až 60 kolesá smere hodinových RUČIČIEK každý deň.Nemám plnú natahovat ,plná vetra až ľahké zníženú životnosť. 5. Nechcem vystaviť svoj vodotesné hodinky horúcej vody,pary, šampón alebo mydlo, atď.nepoužívajte mokré ruky nastaviť čas ,nemám na prevádzku pod vodou . 6. Vyhnite sa priamemu kontaktu s rozpúšťadlá, čistiace prostriedky, parfumy, kozmetické výrobky a pod. ,, pretože môžu poškodiť náramok, veci alebo tesnenia. 7.Čistenie popruh: Vyhnite sa kontaktu s vodou a vlhkosťou, aby sa zabránilo zafarbenie a deformácie.Vyhnúť sa dlhodobej expozície slnečným žiarením, aby sa zabránilo farbu z vyblednutiu.Nezabudnite, že koža je priepustná!Preto zabráňte kontaktu s mastných látok a kozmetických výrobkov.Nie je vhodné vyčistiť popruh s kože čistiace prostriedky.

Spôsob dopravy

Odporúčame Lgmspojmat.sk Štandardné Poštovné je zadarmo.Môžete tiež vybrať, DHL, FEDEX alebo iné prepravné spôsobom, ak ju budete potrebovať. (Sme nepodnikajú nákladnej iných doprava spôsobmi, obvykle DHL, FEDEX bude rýchlejšie ako Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava, môžete si sledovať rýchlejšie).

Po-predajný Servis:

Každý watch bol označené a balené s bublina film pred vyslať .PO ZÍSKAJTE HODINKY Do 15 dní Akonáhle ste sú nespokojní s hodinky , môžete ŽIADNY DÔVOD vrátiť sa k nám do 15 DNÍ.Sme plnú náhradu na vás.16 krajinách (usa , Kanada , Austrália , veľká Británia, Francúzsko , Španielsko, Nemecko , Rusko , Brazília, Izrael , Južná Kórea, a Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Poľsko, Holandsko a Taliansko) majú miestne sklady , zákazníkov z týchto 16 krajinách môžete zadarmo vrátiť sledovať miestnych skladu, nie je potrebné na návrat do Číny.Po 15 dní máme voľné udržiavať, z dôvodu sme sa zaväzujú nákladnej doručenia na vás, sme nepodnikajú nákladnej dodania späť do Číny.Takže nezabudnite skontrolovať svoje hodinky do 15 dní po si to.NIE SI HODINKY Ak logistické informácie neaktualizuje po 15 dňoch.Odporúčame otvorení sporu a požiadať o vrátenie platby prvý .Zvyčajne , ak nechcete otvoriť sporu, Lgmspojmat.sk bude v omeškaní, že zákazník je ochotný čakať na tovar, takže ak si ujsť príležitosť otvoriť sporu, si môžete vybrať len čakať, či tovaru.

Recenziu

- Sme milý a poctivý predajca.A dúfam, že si svoje nákupy v mojom Lgmspojmat.sk obchod. - Ak sa vám páčia naše služby a produkty, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. - A ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy, neváhajte a kontaktujte ma pred zanechať akúkoľvek spätnú väzbu. - Vaša spokojnosť je náš cieľ.budeme kontrolovať každý pozemok pred pošleme vám ho von. - Sme vždy zamerať sa na svoj pozemok, keď je na ceste k vám, ak sa nemôžete sledovať to ,prosím, kontaktujte nás . - Prosím, nenechávajte žiadne negatívne(3 hviezdičky) alebo neutrálne spätnú väzbu(1-2 hviezdy), alebo otvoriť akýkoľvek spor na Lgmspojmat.sk bez komunikácie.Sme presvedčení, že problém vyriešiť za vás.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: automatické morských čajok hodinky, ary hodinky, seiko hodinky tourbillon, guanqin lietania tourbillon, tourbillon, tianjin seagull chronograf, guanqin hodinky, muži hodinky, útes tiger hodinky, seagul hodinky.

Štýl Firmu
Šírka Pásma 21 mm
Spona Typ Stlačte Tlačidlo Skrytý Spona
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu ST8001
Kapela Druh Materiálu Kožené
Pohyb Mechanické Ručné Vietor, Automatické Self-Vietor
Prípade Tvar Kolo
Boxy & Prípadoch Materiál Papier
Prípade Hrúbka 10 mm
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 5Bar
Dial Priemer 40 mm
Kapela Dĺžka 21 cm
Prípad Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Položka Druh Mechanické Náramkové Hodinky
Názov Značky GIV
Dial Materiál Okna Zadajte Sapphire Crystal

Napíšte svoju recenziu!

Automatické Hodinky Movment Seagull Tourbillon ST8001 Sapphire 50M Nepremokavé Business Power Reserve Zobrazenie Dátumu Kože Aligátora

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty