GUANQIN Automatické Hodinky Movment Japonský NH36 Sapphire Vodotesný Pre Mužov Business Volfrámové ocele Deň A Dátum White Black Dial

Novinka

€90.84

Zadarmo Vracia Služby :

Kupujúci zo 16 krajín ako sú Spojené Štáty , Canda , Austrália , veľká Británia, Francúzsko , Španielsko, Nemecko , Rusko , Brazília,Izrael ,Južná Kórea, a Saudská Arábia, spojené arabské emiráty,Poľsko, Holandsko a Taliansko , môžete vychutnať bez návratu služby bez dôvodu do 15 dní po obdržaní tovaru .Môžete sa vrátiť tovar na sklade zriadený Lgmspojmat.sk vo vašej krajine, ak sa vám nepáči to, ak si vyberiete "Easy miestne vracia" ,môžete využiť bezplatné prepravné služby , nemusíte míňať peniaze , prosím, uisťujeme vás, aby objednávky !pekný deň!

GUANQIN 16034

1.Pohyb: Japan NH36A 2.Zrkadlo: Sapphire 3.Vonkajší Krúžok: Volfrámové Ocele (tvrdosť je blízko prírodné diamanty, nikdy nevyblednú.) 4.Tlačidlo: Motýľ, Pracka 5.Prípad: Volfrámové Ocele 5.Puzdro a Remienok: Volfrámové Ocele 6.Dial:40 MM 7.Hrúbka:11 MM. 8.Kovový Remienok:16 CM 9. Dvojité Jazykov(angličtina a Čínština)

Obsah balenia:

1.Originálny produkt; 2.Záruka karta; 3.Používateľská príručka; 4.Pôvodné Pole; 5.Zrkadlo handričkou

Ako sa zachovať hodinky

1. Náhodnej klope mali vyhnúť. 2. Vyhnite sa priamemu kontaktu s rozpúšťadlá, čistiace prostriedky, parfumy, kozmetické výrobky a pod. ,, pretože môžu poškodiť náramok, veci alebo tesnenia. 3.Nechcem vytiahnite koruny silou . 4.V smere hodinových RUČIČIEK.Prvýkrát na seba, musíte vietor až hodinky 30 kolesá smere hodinových ručičiek, na zabezpečenie bežnej prevádzke hodiniek.Nemám plnú natahovat ,plná vetra až ľahké zníženú životnosť. 5. Nechcem vystaviť svoj vodotesné hodinky horúcej vody,pary, šampón alebo mydlo, atď.nepoužívajte mokré ruky nastaviť čas ,nemám na prevádzku pod vodou . 6.Čistenie popruh: pre kovové náramky a pre všetky prípady, používať zubná kefka s mydlovú vodu z vodovodu a mäkkou tkaninou na sušenie.pre kožený remienok .Vyhnite sa kontaktu s vodou a vlhkosťou, aby sa zabránilo zafarbenie a deformácie.Vyhnúť sa dlhodobej expozície slnečným žiarením, aby sa zabránilo farbu z vyblednutiu.Nezabudnite, že koža je priepustná!Preto zabráňte kontaktu s mastných látok a kozmetických výrobkov.Nie je vhodné vyčistiť popruh s kože čistiace prostriedky. 7.Aby sa zabránilo pohybu, magnetické, neumiestňujte ho v blízkosti magnetické applicances, ako sú reproduktory, Televízory a mobilné telefóny.

Recenziu

- Sme milý a poctivý predajca.A dúfam, že si svoje nákupy v mojom Lgmspojmat.sk obchod. - Ak sa vám páčia naše služby a produkty, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. - A ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy, neváhajte a kontaktujte ma pred zanechať akúkoľvek spätnú väzbu. - Vaša spokojnosť je náš cieľ.budeme kontrolovať každý pozemok pred pošleme vám ho von. - Sme vždy zamerať sa na svoj pozemok, keď je na ceste k vám, ak sa nemôžete sledovať to ,prosím, kontaktujte nás . - Prosím, nenechávajte žiadne negatívne(3 hviezdičky) alebo neutrálne spätnú väzbu(1-2 hviezdy), alebo otvoriť akýkoľvek spor na Lgmspojmat.sk bez komunikácie.Sme presvedčení, že problém vyriešiť za vás.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: človek pozerať, guanqin sledovať mužov automatické sapphire, quanqin, loreo hodinky, guanqin hodinky, muži pilotné hodinky, guanqin, cartier muži hodinky, pagani dizajn pd 1645, guanqin tourbillon.

Dial Materiál Okna Zadajte Sapphire Crystal
Pôvod CN(Pôvodu)
Boxy & Prípadoch Materiál Papier
Položka Druh Mechanické Náramkové Hodinky
ZRKADLO SAPPHIRE
Kapela Dĺžka 22 cm
Sledujte Meno guanqin
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 3Bar
Vonkajší krúžok volfrámové ocele
Názov Značky guanqin
Kapela Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Movt japonsko NH36
Šírka Pásma 20 mm
Štýl Móda & Bežné, Firmu
Pohyb Mechanické Ručné Vietor, Automatické Self-Vietor, Automatické Mechanické
Prípade Tvar Kolo
Tlačidlo motýľ pracka
Číslo Modelu 16034
Dial Priemer 40 mm
Prípad Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Odolné Voči Otrasom, Auto Dátum, Odolný Voči Vode, Zobrazenie Týždňa
Spona Typ Stlačte Tlačidlo Skrytý Spona
Prípade Hrúbka 11 mm

Napíšte svoju recenziu!

GUANQIN Automatické Hodinky Movment Japonský NH36 Sapphire Vodotesný Pre Mužov Business Volfrámové ocele Deň A Dátum White Black Dial

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty