Malé otvory 10PCS/Veľa RJ45 Nepremokavé Konektor typu Terminálu Kryt Plášťa pre IP bezpečnostné Kamery CCTV Kábel Accessorie

Novinka

€3.90

1.Balenie zoznam:

10PCS * RJ45 Nepremokavé Konektor typu Terminálu

(Malé otvory nie je možné odovzdať prostredníctvom crystal head)

Prosím, kontaktujte nás pre veľké množstvo a cenu ústupkov.

2.Popis výrobku:

Materiál: PVC

Farba: Biela

Priemer: app.17.5 mm/0.69 v

Množstvo: 10 Súprav

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Vnútorná topánka priemer je o 17,5 mm

Vode odolný Chránič len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

3.Obrázok Produktu:

4.Kupujúci Je Povinný:

Loď:

(1) Budeme posielať položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.Vo všeobecnosti,v rámci 1-7 dní.

(2) dodávame produkty na adresu, ktoré sú uvedené na Lgmspojmat.sk.

(3) Loď poštou Air Mail zvyčajne neposkytne dverí k dverám služby, vyzdvihnutie zásielky na vašej miestnej pošte.

(4) Ak objednaný tovar nie je možné dosiahnuť ste nad 35 dní, prosím, buďte trpezliví, kontaktujte nás, budeme realizovať priority medzinárodné sledovanie.

(5) odporúčame, aby ste si Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava express.Jeho doručenia čas je rýchly a veľmi bezpečné.Naliehavé potreby produktov, prosím, zvážte DHL / EMS express.

(6) Kupujúci môže musieť priplatiť za tovar dovážaný do svojej krajiny (ak sa, napríklad colné odbavenie poplatky, dovozné DANE, atď.).

(7) neposkytne faktúry, popis & hodnotu priama tlač na štítku mimo balíka.

Záruka :

(1) Ponúkame 7 dní (deň po obdržaní) testovacie obdobie pre všetky naše produkty, ak un-uspokojiť produktu, vráťte ho s pôvodného stavu (produktu / item / package / príslušenstvo atď.) do 30 dní, sme vrátenie peňazí vás celkovej hodnoty objednávky, ale kupujúci musieť zaplatiť návrat poštovné poplatky.Nemôžeme AKCEPTOVAŤ, zachovať produkt, ale žiadosť plné alebo čiastočné vrátenie peňazí.

(2) poskytujeme JEDEN ROK záruku na predaj produktov (dátum, po prijatí), vrátane opravy / výmeny / údržbu, atď.Prosím poznamenať, že v prípade jeho poškodenia výrobku, ktoré je príčinou osn-správne používanie, musíme účtovať kupujúcemu na komponenty cenu (ak má), opravy poplatok je zadarmo počas 12 mesiacov.Počas záručnej doby kupujúci zaplatiť všetky transportantion poplatky (vrátane vrátenia / poslať späť / import DANE / export DANE, atď.).

*** AK nesúhlasia NAŠA ZÁRUKA, ZASTAVIŤ sa na miesto, aby sa prosím ***

Produkty Žiť Dlho Služby :

(1) veľmi pekne vám Ďakujem za vaše objednané, sme vysoko oceniť pre vás mohli by nám dať 5 hviezd pozitívne feekback, bude to encorage nás o to viac, ak server, na ktorý ste na používanie výrobkov, na to je žiť dlhšie!

(2) Sme hlboko pochopiť vaše pocity, ak má problém pri používaní našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred spor, by sme chceli poskytnúť ďalšie podrobnosti a naše najlepšie služby pre vás.

(3) Pri prijatí našich produktov a budete spokojní s tým, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a všetkých päť hviezd DSR hodnotenia bude, aby nás povzbudila, aby poskytovali lepšie služby pre vás v blízkej budúcnosti.Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité a je vysoko ocenil na vaše názory!Ak máte akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás slobodne, budeme sa snažiť slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Ďakujem vám veľmi pekne za návštevu.Vrátil často & budete vždy nájsť niečo nové a inovatívne tu.

Štítky: acryl dome, kamera cctv, kamera ip rj45, dóm kryt pre bezpečnostné kamery, široký rj45 fotoaparát, vymenovanie, živice shell diera, flash pc sync, pc sync, nikon d3100 gumy.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky HANVISION

Napíšte svoju recenziu!

Malé otvory 10PCS/Veľa RJ45 Nepremokavé Konektor typu Terminálu Kryt Plášťa pre IP bezpečnostné Kamery CCTV Kábel Accessorie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty