1pcs Kovové Nepremokavé Trvalé Marker Pero Bielym Atramentom Tabuli Mastná Dodávky Učiteľ Perá Pre Školy Rýchle sušenie Pero Známky T8Q7

Novinka

€0.36

100% Nový s Vysokou Kvalitou

Materiál:Plast

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť:s 13,8 cm

Linky Šírka:3.0 mm

Atrament:biela

To môže byť používané na písanie darčekové karty, kreslenie obrázka, dizajn plagátu a vykonať ďalšie DIY.Ideálny výber darčekov Pre Deti, alebo dospelí, ktorí sa radi na Rôznych festivaloch, pohľadnice, narodeniny potrebné diy projekty a ostatné plavidlá, projekty farby značky.Živé farby a špeciálne pero tip robí to bez ťažkostí alebo neporiadok upratať, to je najlepšou voľbou pre váš dar.

Poznámka

1. Od rôznych počítačoch zobrazenie farieb rôznymi spôsobmi, aktuálny projekt farby sa môžu mierne líšiť od obrázok vyššie.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby 1-3 CM byť rôzne.

Ďakujeme za pochopenie.

Balík obsahuje:1 ks Marker pero

SHIPPMENT potrebujeme 3~7 pracovných dní ak chcete skontrolovať vaše objednávky.Počas prázdnin, čas, predĺži, prosím, odpusť mi, SLUŽBY TRANZITU ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Uistite sa, že vám poskytnúť správnu adresu doručenia, telefónne a poštové smerovacie číslo.Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy.

VRÁTITE tovar bol poškodený počas prepravy.

2. Na tovar sa stratil v tranzite.

Poznámka: uistite sa, že balík je neporušený, ak sa prihlásite na obale.dôležité!Dôležité!Dôležité : Ak nie je žiadny problém , kontaktujte, prosím, zákaznícky servis zamestnancov najprv do troch dní po doručení balíka

DROP SHIPPING Našom obchode podporuje jeden drop shipping kontaktujte, Prosím, zákaznícky servis pre hromadnú objednávku .

LOGISTICKÉ INFORMÁCIE Logistické informácie môžu byť zaujímal o 17 logistickej siete.Ak logistické informácie nemôžu byť skontrolované, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis služobného prvý .

Spätná VÄZBA Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development, Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ďakujem vám veľmi pekne.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc, prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné, vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: značku kovu, darček učiteľ, atrament biela tabuľa značky, značka farba, plniace pero jinhao, dab pero, uni posca, color gel pen, opakovane značku dopĺňanie atramentu, farba značky.

Atrament typ Trvalé
Dual-side Písanie No
Hĺbka Iné
Písanie Médium tabuľa
Písanie Bod Iné
Číslo Modelu /
Druh Olej, marker pero
Farby Iné
Zubnú Kefku Kolo Prst
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

1pcs Kovové Nepremokavé Trvalé Marker Pero Bielym Atramentom Tabuli Mastná Dodávky Učiteľ Perá Pre Školy Rýchle sušenie Pero Známky T8Q7

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty