Herbalife Výživy Súbor 1 Box, Multi-Vlákna Nápoj v Prášku +1 Box Čaj + 1Box Aloevera Piť Zdravý Životný štýl

Novinka

€93.16

POPIS

Herbalife® Ovsených Apple Vlákno Nápoj

Herbalife® Ovsených Apple Vlákno Nápoj je vynikajúci a jednoduchý spôsob, ako pomôcť zvýšiť svoj denný príjem vlákniny.

Kľúčové Prínosy

• Unikátna zmes rozpustných a nerozpustných vlákien.

• Jedinečný bez cukru* zmes, s žiadne umelé sladidlá.

• Herbalife® Ovsených Apple Vlákno Nápoj obsahuje 6 prírodných vlákien zdrojov - Apple, Ovsa, Kukurice, Citrusové plody, Čakanka a Sóje.

• Každá porcia obsahuje 5g vlákniny a 18 kalórií.

Použitie

• Zmiešajte 1 kopček (dodáva sa s výrobku - 6.8 g) so 150 ml vody, alebo si ho vložením lopatka na vaše obľúbené Herbalife® Formula 1 Kokteil.

Herbalife Koncentrovaný Čaj:

To je druhý hlavný výrobok by ste mali používať v nízku hmotnosť, preto by ste ho používať s jedlom náhradných trasenie, to tiež pomôže vaše regionálne problémy, koncentrovaný čaj vám pomôže vyhnať tuk, ktorý vaše telo má vyhorel prostredníctvom močových ciest.

Použitie: mali by Ste pridať 2 lyžičky až 1,5 litrov vody každý deň a konzumujú počas dňa.

Herbalife Aloe Vera Drink:

Herbalife Aloe Vera je koncentrovaný nápoj a pripravený na pitie priamo po doručení.Všetko, čo je potrebné, je to mix množstvo aloe vera s vodou.Aloe vera je známe, že sú veľmi prospešné pre telo.Okrem jeho účinky na pokožku, vlasy, akné a celulitídy, je to tiež veľký látky zmierniť niektoré systémové problémy.Herbalife má rozvinuté "Aloe Koncentrát Nápoj" pre udržanie zdravého života a post-ochrana pre túto správu.To môže byť užitočné, s inými výrobkami Herbalife, to hrá veľkú úlohu pri získavaní chudnutie a hmotnosť strata kontroly, rýchle a zdravé chudnutie odmenu.

Pridať dve veľké písmená z Aloe Vera šťavy dosť vody. (Výrobok používať vlastné pokrytie ako opatrenie.)

V závislosti na množstve vody, ktorú môžete piť počas dňa, dať veko s vlastným veko na 500 mlt vody.Príklad: Ak budete konzumovať štyri litre vody denne, môžete dať osem čiapky alovera z koncentrovaný nápoj.

S vlastným kryt, dve krytky priemery menej ako 6 kalórií.S týmto aspektom, nemá vplyv na denný príjem kalórií a podporuje chudnutie.

Štítky: beta tričko, záhrada vody, jedálne nehrdzavejúcej ocele, bábika držiteľ, herbalife pre mužov, koláž fľaša na vodu, tekvica vody, herbalife pás taška, môj, puer čaj.

Drinkware Typ Fľaše Na Vodu
Pôvod TR(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Herbalife Výživy Súbor 1 Box, Multi-Vlákna Nápoj v Prášku +1 Box Čaj + 1Box Aloevera Piť Zdravý Životný štýl

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty