500 ML Tvorivé Priehľadný Pohár Prenosné Šport Plastová Fľaša na Vodu Módne Veľkú Kapacitu, Široké Fľaše Bacuľaté Studený Nápoj Pohár Nové

Novinka

€1.03

600/1000ml Tvorivé Prenosné Priehľadný Pohár Vody Fľaša na Nápoj Fľaša Prírodnej Ovocnej Kvet Čaj Sklo Plastový Pohár

Prosím kúpiť fľašu vaku spolu s fľašu, ďakujem Špecifikácie: Veľkosť: 300 ML:12*6*3 600 ML:16.5*8*3 CM 1000ML: 23*8.5*3 CM hmotnosť:190 g/400g/280 g Package:1*Fľaša Vody alebo 1* Fľaša Taška Opatrenia: 1. Pri vypĺňaní horúci nápoj, byť opatrní, aby piť, tak ako nie horieť; 2. Vyhýbajte sa produktom pádu a viac-vplyv, bude výrobok nefunkčné; 3. Nepoužívajte kovové drhnutie nástroje, spôsobí povrchové škrabance; 4. Pri vypĺňaní nápojov, skontrolujte, či je fľaša golier je správne zmontované a znovu použiť

Spätná väzba:

1. Prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme radi, (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd, dodacia lehota 5-stars).

2. Ak výrobky, ktoré ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne ohlasy prvý, láskavo kontaktujte nás,budeme sa s tým vyrovnať a vypracovať najlepšie riešenia, Vaša satisfication je naším pohybu robiť lepšie.

PLATBY:

1.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O PREPRAVE:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

8. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

VRÁTENIE A VRÁTENIE:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Lgmspojmat.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: 4 litrová fľaša na vodu, galón vody, 3l fľaša vody, veľký hrnček na čaj, mačka packa fľaša na vodu, obilné pohár, hrnček tepelnej, 2 galón fľaša na vodu, produkt zdarma, tekvica vody.

Function4 fľaša na vodu
Teplotou Vody Platné
Function2 fľaša na vodu
Voda, Ktorá Tečie Metóda Priame Pitie
Číslo Modelu priehľadný pohár
Dodanie Typ V Sklade
Materiál Plastové
Tvar S Vekom
Feature4 Fľaša na vodu 1000ml
Anti-korózne Povlak Nie Je Vybavené
Drinkware Typ Fľaše Na Vodu
Function1 Prenosné Priehľadný Pohár
Feature3 Fľaše Na Vodu
Fľaša Na Ústa Plastový Pohár
Plastové Typ PC
Funkcia Eco-Priateľský
Štýl Stručný
Feature1 fľaša na vodu
Vonkajšie Aktivity Self-vodičský Cestovanie
Platné Ľudí Dospelí
Tepelná Izolácia Výkon Žiadne
Druh Darček Pohár

Napíšte svoju recenziu!

500 ML Tvorivé Priehľadný Pohár Prenosné Šport Plastová Fľaša na Vodu Módne Veľkú Kapacitu, Široké Fľaše Bacuľaté Studený Nápoj Pohár Nové

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty