LMDZ Kožené Skiving Nôž DIY Kožené Plavidlá, Rezné Nástroje Praktické Kožené Drevená Rukoväť Noža Fréza Príslušenstvo jeden nôž

Novinka

€5.52

Funkcie:

1. Starostlivo pripravenej rez, telo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, špicaté a grindable môže byť použitý na rezanie, a môže byť tiež použitý na tenké kožené lopatu, čo je výhodné pre kožený povrch rozhranie. 2. Pohodlné rukoväte dizajn, pohodlné pochopiť, cenné masívneho dreva materiál, malý a kompaktný tvar, vynikajúce spracovanie, ktoré robí každý kupujúci dať dole. 3. Každý aspekt výroby tohto výrobku je starostlivé a do detailov, vytvorenie produktu kúzlo od detailov.

Popis:

Užitočný nástroj pre kožené plavidlá, profesionálov i amatérskych.Ideálne použiť na rezanie kože, pater rezanie.Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, odolné na použitie.S drevenou rukoväťou, pohodlné používanie.Materiál: Nerez oceľ a drevo Veľkosť: 16.50*3.50*2.00 cm Farba: Ako na obrázku Ideálny dom príslušenstvo pre lepší život.

Poznámky

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: kožené skiver, crafting knife handle, japonský nôž pre koža, nôž na tapety, vktech skiving nôž, strihací nôž, kožené skiver nástroj, držiak noža, leathercraft nástroj, čepele kožené nôž.

Značky LMDZ
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No
Celková Dĺžka 16,8 cm
Druh Rezného Nástroja
Číslo Modelu LMTS00536
veľkosť 16.50*3.50*2.00 cm
Materiál Zliatiny

Napíšte svoju recenziu!

LMDZ Kožené Skiving Nôž DIY Kožené Plavidlá, Rezné Nástroje Praktické Kožené Drevená Rukoväť Noža Fréza Príslušenstvo jeden nôž

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty