Malá Taška Pre Ženy S Široký Ramenný Pás Vintage Alligator Vzor PU Kožené Crossbody Taška Lady Luxusné Bag Drop Shipping

Novinka

€11.76

Veľkosť: 20.5*15.5*7 cm Hmotnosť:0,44 KG 1 Palec=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palec

Poznámky:

-Vitajte Drop Shipping Zákazníkov.Prázdne balenie vrece, bez faktúry, logo alebo iné informácie o nás.Prosím vás ubezpečiť, na miesto objednávky ; -Pre Veľkoobchodníkov, prosím, kontaktujte nás skôr ako zadáte objednávku.Budeme vám najlepšie zľavy podľa množstva.

List pre našich zákazníkov

Milí kupujúci, Vitajte v našom obchode. 1. Sľubujeme, že všetky naše produkty v našom internetovom obchode sú vysokej kvality a dobrej ceny. 2. Ak je položka, ktorú si kúpil príde neskoro, alebo nie, ako je popísané, dostanete vrátenie peňazí do 90 dní. 3. Ak cena položky, ktoré ste si zakúpili, je znížiť do 15 dní po prijatí to, vrátime vám rozdiel na vás. 4. Ako logistiky, môžete si vybrať Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava alebo ePacket, a prepravného dní bude trvať o 10-40 dní. 5. Wholesales a drop shipping kupujúcich sú obe privítali.Pre veľkoobchodníkov, ponúkneme vám veľkoobchodné ceny.Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek.Pre drop shipping kupujúcich, môžeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebudú sa dať na faktúru, logo alebo akékoľvek iné informácie z nás na obale, prosím vás ubezpečiť, na objednávku. 6. Všetky obrázky a texty, ktoré sa v našom obchode sú verejné medzi kupujúcimi bez akéhokoľvek obmedzenia autorských práv , a vitajte všetky naše drahé buyes stať sa našim distribútorom a budeme zdieľať zisk spolu.Vždy sme verili, že úprimnosť je najlepšia politika, a dúfame, že sa budovať dlhodobé vzťahy s všetci naši zákazníci.Nakoniec, dúfame, že vás a vašu rodinu happy každodenný : )

Spätná väzba

Boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom na 1-3 hviezdičkami spätnú väzbu, budeme mať radosť poskytnúť uspokojivé riešenie.Úprimne vám prajem mať dobrý čas nakupovanie a dúfam, že naše tašky vám môže priniesť viac šťastný čas.Ďakujeme!

Štítky: yzf 125 rearsets motocykel.

Štýl Vintage
Tvar KLAPKA
Hmotnosť about 0.44kg
Názov Značky LIONGEAR
Dekorácie Žiadne
Príležitosti Univerzálny
Pôvod CN(Pôvodu)
Drop shipping Podpora, bez faktúry, logo alebo akékoľvek informácie o nás
Tvrdosť PEVNÝ
Uzavretie Typ na zips
Položka Druh Kabelky
Vzor Typ Pevné
Číslo Modelu 8093
Typy tašky Ramenné & Crossbody Tašky
Kabelky Typ Tašky Cez Rameno
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Pohlavie Ženy
Obkladový Materiál Polyester
Hlavný Materiál PU
Interiér Interiér Slot Vrecku, Mobilný Telefón Vrecku, Vnútorný Priestor
Veľkoobchod Podpora, majú zľavu a kontaktujte nás
Exteriér Žiadne

Napíšte svoju recenziu!

Malá Taška Pre Ženy S Široký Ramenný Pás Vintage Alligator Vzor PU Kožené Crossbody Taška Lady Luxusné Bag Drop Shipping

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty