Mačka Hračky Elektrických Točivých Motýľ Vták Mačiatko Interaktívna Hračka Pre Mačky Teaser Zábavné Pet Inteligencie Trainning Nástroj

Novinka

€2.21

Odrážky:

1、Vtipné Mačku Hračka: živé vtáky, motýle a včely sa dá otáčať o 360 stupňov a lietať okolo v mätúce spôsobom, ktorý priťahuje zvieratá pozornosť a podporu mačky byť aktívny a šťastný.

2、Presmerovanie Upozornenie: Táto hračka môže zabrániť mačky z poškriabaniu nábytku a podláh, uplatňovať svoje pazúry a podporujú zdravý vývoj mačky.

3、Odolný Materiál: Vyrobené z plastu a ocele drôty, nie je ľahké zlomiť, môžu byť použité na dlhú dobu.

4、Stabilná Základňa: spodnej časti hračky je široký a objemné, a nebude zabrániť tomu, aby posuvné, aj keď to útokov dravcov v lete.

5、Jednoduché ovládanie: Stačí stlačiť tlačidlo na spodnej spínač a batériové motýľ sa začne otáčať.Jednoduché ovládanie, 1*AAA batéria nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácie:

Názov: Elektrické Lietajúce Hračka

Materiál: vysoko kvalitná PP, oceľový drôt

Štýl: lietajúce vtáky, lietajúce motýle, včely lietania

Veľkosť(cca): kvet priemer - 8 CM/3.15 v, výška - 5,5 CM/2.17 v, oceľového drôtu dĺžka - 21 CM/8.27 v (motýľ šírka - 7 CM/2.76 v, vták dĺžka - 9 CM/3.54 v, šírka - 10 CM/3.94 v)

Napájanie: 1 AAA batéria (nie je súčasťou)

Balenie Zoznam:

1 x Hračka

Štítky: shocker, šok stick, elektrickým prúdom horák, žart hračka, šok, elektrickým prúdom stick, šok taser, elektrické vtip, pero šok, elektro šok.

Funkcia pet Elektrické Lietajúce Hračka
Materiál Plastové, vysoká kvalita pp, oceľový drôt
Hračky Typ Myší & Zviera Hračky
Je To Inteligentné Zariadenie No

Napíšte svoju recenziu!

Mačka Hračky Elektrických Točivých Motýľ Vták Mačiatko Interaktívna Hračka Pre Mačky Teaser Zábavné Pet Inteligencie Trainning Nástroj

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty