Pet Mačka Tunel Hračky Mačka Hrá Tunel Crinkle S Loptou, Skladacie Cat Hračka Hrať Tunely pre Malé Zvieratko Králik игрушки для кошек

Novinka

€5.04

Pet Mačka Tunel Hračky Mačka Hrá Tunel Crinkle S Loptou, Skladacie Cat Hračka Hrať Tunely pre Malé Zvieratko Králik игрушки для кошек Produkty Popis Položky typ: Pet Mačka Tunel Hračky, Materiál: Látkové sa Vzťahuje na: Mačky/šteniatko/mačiatko/králiky Funkcia: Skladacie,ľahké skladovanie Tunel s guličkami,prilákať mačky pozornosť Odolný materiál,ľahko sa čistí je Položka 1:WJ0007 Veľkosť podrobnosti: 25*60 cm/9.8*23.6 palcov

Položka 2:WJ0003-L Položka 3:WJ0064 Položka 4:WJ0262 Máme veľa pet produktov v našom obchode.

Poskytujeme profesionálne produkty pet a dobré služby.Podporujeme malých veľkoobchod a drop shipping.

Presadzujeme naše vlastné značky a originálne, neposkytujú Generácie výroby.

Sme sú zamerané na zabezpečenie dobrej kvality a služieb.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím voľne napíšte nám.

Dáme vám odpoveď do 24 hodín.

Akceptujeme platobné metódy poskytované Lgmspojmat.sk Escrow.

Služba Escrow na Lgmspojmat.sk je napájaný ALIpay.com popredný tretej-party on-line platby platformu z Sos Skupiny.

Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte.Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a

platba je len uvoľní, ak dodávateľ keď potvrdíte, že ste prijali objednávky.Escrow je rýchle, bezpečné a jednoduché použitie!

Pozemok budú usporiadané poštovné za vás do 3-7 pracovných dní po zaplatení.

Odporúčame dodania tovaru letecky (ak produktov hmotnosti menej ako 2 KG), EMS alebo (ak sa výrobky hmotnosti viac ako 2 KG)

Pretože letecky a EMS je lacnejšie ako DHL, FEDEX UPS.

Ak z nejakých dôvodov zobrazí niektorý z našich produktov poškodený z prepravy alebo iný nedostatok, budeme radi, ak chcete nahradiť ju bezplatne.

Zákazník musí zaplatiť späť lodné náklady.Ihneď nás prosím kontaktujte a my by sme RADI pomôžeme v žiadnom prípade.

Ocenili by sme si, že nás budete kontaktovať ohľadom akýchkoľvek otázok pred odchodom nám spätnú VÄZBU, ak nie ste spokojní s niektorou z našich produktov.

Štítky: čierna mačka plagát, mačka hrať tunel, cat hračka pre, cat hračka, mačka škrabka, tunel chat 73, mačka nip, posteľ mačka, cat hračka tunel, Odtlačkový.

Druh mačky
Použitie Hračky
Materiál Iné, Handričku
Hračky Typ mačka tunel
Číslo Modelu WJ0007/WJ0003-L/WJ0262/WJ0064
Názov Značky PAWZ Cesty
Funkcia Skladacie;lopty;

Napíšte svoju recenziu!

Pet Mačka Tunel Hračky Mačka Hrá Tunel Crinkle S Loptou, Skladacie Cat Hračka Hrať Tunely pre Malé Zvieratko Králik игрушки для кошек

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty