6pcs Plastové Retro Vinyl Pohár Mat Anti-slip Kávy Tácky žiaruvzdorné Hudby Nápojom Hrnček Mat Tabuľka Placemat

Novinka

€3.36

Špecifikácie:

Farba:Čierna

Materiál: ABS

Priemer: 10.5 cm

Popis:

1. Obsah balenia: Budete mať 6x dráha, 1x dráha držiteľ, aj dráha a držiteľ sú zabalené do nádhernej box.Coaster priemer: 4 cm; držiak veľkosť: 4.7x4.7 palcový.

2. Šetrné k životnému Prostrediu Materiál: Tieto vinylové tácky a držiteľ sú vyrobené z ABS plastu, odolného a recyklovateľný, bez zápachu, môžu slúžiť pre dlhodobé.

3. Zábavné Dráhy Slnka: Náš retro dizajn tácky a držiteľ vyzerajú ako skutočné vinylových platní, jemná vzor na disku dráha, držiteľ ako skutočný disk CD prehrávač.Milovníci hudby budú uvoľnený, spokojný a spokojných použiť tieto tvorivej dráhy pre nápoje vo voľnom čase.

4. Non-Slip Anti-scalding & Poškriabaný: Na zahustenie disk tácky je možné účinne znížiť poškriabaniu medzi pohár a písací stôl premium ABS môžu účinne izolovať teplo forme horúci nápoj, tak chránia váš nábytok.Navyše, silikónová textúra na tácky spodnej môže zabrániť tácky od posuvné.

5. Ideálny Darček: Naša hudba tácky set je vhodný pre domáce, kuchyňa, bar dekorácie, bude skvelý darček pre kolaudačné párty, Deň svätého Valentína, Narodeniny, Deň otcov Deň matiek a viac.

Poznámka:

1. Pod vplyvom mnohých faktorov, ako sú jas displeja a svetla jas, skutočná farba položky môžu byť mierne líšiť od obrázok zobrazený na webovej stránke.

2. Prosím, aby údaje, ktoré chcete mať mierne odchýlky od ručné meranie.

Balík Obsahuje:

6* dráha

1* dráha držiteľ

Štítky: dráha pohár, dráha nápoj, dráha nastaviť, vintage vinylových platní na stenu, záznam vinyl, modrá kolo prestieranie, vyhrievané tácky, korok hrnček tácky, stojan vinyl, teplo zachovanie tácky.

Farba čierna
Štýl Klasické
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Tvar Kolo
Číslo Modelu Tácky
Priemer 10.5 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové
Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ Rohože & Podložky

Napíšte svoju recenziu!

6pcs Plastové Retro Vinyl Pohár Mat Anti-slip Kávy Tácky žiaruvzdorné Hudby Nápojom Hrnček Mat Tabuľka Placemat

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty