Liatinové Ryby Placemat Kovové Čaj Držiak Dráha Placemat Pan Hrniec Mat Držiak na Stojan Non-slip Pitnej Dráha Stolové Prestieranie

Novinka

€10.08

guľka bod:

ODOLNÉ MATERIÁLY: Naše trivet vyrobené z liatiny z ECO-Friendly kovu.Jeho vyrobené ručne, trvanlivý a je opakovane použiteľný na mnoho rokov.Železná trivets sú pokryté zahrdzavené povlak, ktorý dáva položka vintage vzhľad, chrániť aj výrobky z hrdze.

JEDINEČNÝ DIZAJN: Vintage & nádherné vzor liatiny, štýl je veľmi hale a výdatné, ktoré majú zvláštne nostalgický pocit.Hrubé a zaoblené hrany nepoškodia vaše povrchy.S 1 cm výška protišmykové gumené nohy/kolíkov, zvýšený základ chráni váš pulty a stoly pred poškriabaním a teplej príbor.

PRAKTICKÉ: Naše liatiny trivets pridá kúzlo, aby ste kuchyňa a jedálenský stôl, skvelé pre pridanie dekoratívne dotknite sa domov dekor.Myslíte, že tieto trivets bude vaša najlepšia voľba pre vašu rodinu.

PRENOSNÉ: Opatrenia o 19cmX15cmX1.5cm, pohodlné a jednoduché použitie pre rôzne hrnce, panvice a iné večera a kuchynský riad.

JEDNODUCHÉ ČISTENIE: Ručné pranie vo vode a utrite do sucha, ak je tam olej alebo škvrny uviazol v trivets, použite kefu a čistiacim prostriedkom na čistenie to.

Popis:

Veľkosť: cca 15*19*1 CM

Materiál: liatina

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie zoznam

1 x liatinové Ryby Trivet

Štítky: elantra pohár dráha, dráha pohár, čínsky displej polica, dráha nápoj, placemat tabl, dráha nastaviť, sklo pet ryby, horúce trivet, lyžica stáť, hrnček na podložku, .

Funkcia 7 prestieranie na stôl
Tvar nepravidelné
Funkcia 5 Vianočné dekorácie pre domov tabuľka
Názov Značky aiboduo
Funkcia 2 konferenčné stolíky
Funkcia 4 Mat
Funkcia 6 tabuľka mat
Štýl Tradičná Čínština
Funkcia 1 kuchynské príslušenstvo
Materiál Kov
Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ Rohože & Podložky
Funkcia 3 vianočné 2020
Funkcia 9 dráha nastaviť
Funkcia 8 stolný podložky pre jedálenský stôl
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 10 kuchyňa dekorácie, doplnky
Číslo Modelu Vintage Liatiny Dekoratívne Trivet Mat
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom

Napíšte svoju recenziu!

Liatinové Ryby Placemat Kovové Čaj Držiak Dráha Placemat Pan Hrniec Mat Držiak na Stojan Non-slip Pitnej Dráha Stolové Prestieranie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty