Nepúšťa Vlákna Odstraňovač Ľahký Opakovane Oblečenie Fuzz Holiaci Strojček Navi Vlasy Prenosné Ručné Oblečenie, Sveter Holiaci Strojček Žmolky Čistiaca Kefka

Novinka

€2.98

Funkcie:

1. Upgrade bavlna nepúšťa vlákna.Opakovane obojstranné úlety britva je veľmi ľahký.Jeho veľkosť je malá.Je veľmi vhodná na nosenie kabelky s vami, keď idete von.To môže byť vykonané s vami, k dispozícii kedykoľvek, ľahko prenosný a použitie pri cestovaní.

2. Batéria-voľné a pohodlné.Rôzne z batérie-riadený elektrické holiace strojčeky, už nie je odpadom z batérií, pretože holiaci strojček nemôže pokračovať v poskytovaní silné sily.Tento prenosný žmolky odstraňovač môže poskytnúť stabilné a konštantné silný výkon odstrániť Žmolky a malé guľôčky.

3. Efektívne použitie.Najlepšie úlety odstrániť obaľovanie, omrvinky, používané v svetre, kabáty, vlna, deky, vlna, cashmere, prestieradlá, čalúnenie, nábytok, atď, atď. dať nový vzhľad.Pranie obchody často ho použiť na čistenie coats.

4. Manuál oblečenie odstránenie chĺpkov britva je vyrobený z čistej medi zabezpečiť dlhšie využívať čas.Ľahko odstrániť zvieracie chlpy, omrvinky chleba, nepúšťa vlákna, atď.bez zanechania lepkavé zvyšky.Veľmi vhodný na čistenie oblečenie, posteľná bielizeň, nábytok a automobiloch.

5. Široký rozsah použitia.Na depiláciu obsahuje 2 kefa hláv, jemný piesok kefa, hlava je vhodný pre svetre a čistej medi kefa, hlava je vhodný na kabáty.

Špecifikácia:

Názov: Odstraňovač Nepúšťa Vlákna

Materiál: PP, meď, matné kefa pásy

Veľkosť: cca 10.5*14 cm/4.13*5.51 v

Rozsah použitia: cashmere svetre, vlnené tkaniny, obojstranné cashmere, semiš koža, textílie, atď.

Balenie Zoznam:

1*Žmolky Odstraňovač

Štítky: xs max pocahonta.

Materiál Iné
Výroba Iné
Použitie Iné
Číslo Modelu Nepúšťa Vlákna Odstraňovač
Štýl Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Nepúšťa Vlákna Odstraňovač Ľahký Opakovane Oblečenie Fuzz Holiaci Strojček Navi Vlasy Prenosné Ručné Oblečenie, Sveter Holiaci Strojček Žmolky Čistiaca Kefka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty