GT26 Diamond Brúsenie Brúsne Nástroje HTC EZ Zmeniť Brúsenie Dosiek, HTC Brúsne Podložky s Dva Trojuholníkové Segmenty 12PCS

Novinka

€107.71

Keller Diamantových Nástrojov Co.,Ltd-----Ste Najlepší Dodávateľ pre Diamantových Nástrojov

Popis

HTC Diamond Brúsenie Topánky pre Betón a Terazzové Podlahy Kovové dlhopisov diamanty majú vysokú pevnosť, vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu, a nízky koeficient trenia.Kovové dlhopisov diamanty vysokej brúsenie efektívnosti a nízkej brúsenie sily generuje menej tepla do procesu brúsenia.Použitie: vhodné pre všeobecné (betón,kameň) brúsenie použiť pri väčšinou používajú pre farby, lepidlo, epoxidové vírusov a podlahový povlak, vysoká kvalita a vysoká účinnosť, dlhá životnosť.Výhoda:veľmi efektívne pre toughtest situáciách, ako napríklad odstránenie veľmi perzistentné povlak.Vlastnosti:výborná odolnosť proti opotrebeniu, nižšie náklady, lepší povrch atď.Poznámka: špeciálne logo, segment veľkosti a tvary, inštalácie sú k dispozícii na požiadanie zákazníka.Názov produktu: HTC Diamond Brúsenie Topánky s Dvoma Tvaru Trojuholníka Segmenty Číslo Položky: GT26 Materiál: Diamond + Kovový prášok MIN: 12 ks/nastavenie Segmentu Veľkosti: Dve Tvaru Trojuholníka Segmenty Spojenie: HTC EZ Zmeniť Pripojenie Stroj: HTC Rýchly Connceting brúska Segmente hrubých nečistôt: 16#, 24#, 36#, 46#, 50#, 80#, 100#, 120#, 180#, 200#, 270# atď.Piesok Tvrdosť: Veľmi Mäkké Dlhopisov, Mäkké Dlhopisov, Stredné Dlhopisov, Pevný Bond, Veľmi Pevný Bond, Extrémne Pevný Bond.Kvalita: Medzinárodný Štandard Kvality Aplikácia: Betón a Terazzové Podlahy Výhody: 1. Vysoká koncentrácia diamantu umožňuje rýchlejšie brúsenie rýchlosť a zároveň vysoká kvalita diamantov poskytuje dlhšie brúsenie život. 2. Brúsne segmenty s tepelne ošetrené ocele subjekty, ktoré poskytujú zvyšuje odolnosť a brúsenie život. 3. Vetracie otvory pre rýchle, suché alebo mokré mletie s dlhou životnosťou.

Zobraziť Produkty

Aplikácia

Naša Spoločnosť

Príbuzné Produkty

Doprava

Spätná väzba

FAQ

Otázka: Čo je MIN?Odpoveď: MIN 12 KS (Jeden Súbor) Otázka: a Čo Doba?Odpoveď: Pre 1-10 Súpravy, Výroba Čas je o Jeden Týždeň.Hromadná Výroba Čase, je Potrebné o 1-2 Týždne.Otázka: Je to OK, ak chcete tlačiť moje logo na produkty?Odpoveď: Áno.Prosím informujte nás, formálne pred našu výrobu.Otázka: Ako zasielate tovar a ako dlho trvá, kým dorazí?Odpoveď: Nie Viac Ako 2 KG, Zvyčajne Sme Loď Čína Príspevok Air Mail alebo ePacket, Je potrebné o 10-25 Dní.A pre Viac Ako 2 KG, zvyčajne Sme loď, DHL, UPS, FedEx alebo TNT.To zvyčajne trvá 3-5 dni, aby sa dospelo.Letecká a lodná doprava aj voliteľné.

Kontaktujte Nás

Štítky: stoličky, varná doska, ručné brúsenie doska, volfrámové brúsne dosky, magnetické brúsne dosky, makita brúsne dosky, bosch brúsne dosky, brúsne dosky brúska, liatinová platňa na brúsenie, brúsne dosky 3, moulinex brúsne dosky.

Farba Všetky Farby môžu byť Dostupné
Dodávateľ Výrobca (Továreň)
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Min 12 KS (Jeden Súbor)
Značky Keller Nástroje
Tvrdosť Betónu veľmi mäkká, Mäkké, Médium, PEVNÝ, Veľmi Ťažké, Extrémne Pevný
Číslo položky GT26
Názov Produktu HTC Grinding Shoes with Two Triangle Segments
Pripojenie HTC EZ Zmeniť
stroj Pre HTC Rýchle Pripojenie brúska
Číslo Modelu GT26
Segmente Hrubých Nečistôt 16, 24, 36, 50, 80, 100, 120, 180, 200, 270# atď
Druh Brúsny Blok
Veľkosť Segmentu Two Triangle Shape Segments
Blank HTC EZ Zmeniť Prázdne
prepravné náklady Doprava Zadarmo
Aplikácia Na Brúsenie Betónu Podlahy
Služby OEM/ODM
Materail Diamantový Prach a kovové prázdne

Napíšte svoju recenziu!

GT26 Diamond Brúsenie Brúsne Nástroje HTC EZ Zmeniť Brúsenie Dosiek, HTC Brúsne Podložky s Dva Trojuholníkové Segmenty 12PCS

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty